Ζώδια

Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα 23/6: Σκάνδαλα και Λάθη

Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα 23/6: Σκάνδαλα και Λάθη
Στις 23 Ιουνίου, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, φέρνει σκληρά λόγια και αποκαλύψεις μυστικών. Δες πως σε επηρεάζει.

Η Αντίθεση που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, φέρνει λόγια σκληρά, απότομα και επίπονα! Θα κρύβουν πολλά… μυστικά και επιπλέον θα υπάρξουν και σκανδαλώδεις αποκαλύψεις.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε επίσης στην οδήγηση και στις μετακινήσεις μας.

Η όψη, επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Εντάσεις και σκληρότητα θα σε ταράξουν στον οικογενειακό τομέα! Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω πάθους

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις σου! Κάποιο μυστικό σου θα αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον. Μην είσαι εριστικός και απότομος στους τρόπους σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση. Η ερωτική απληστία και τα νεύρα, θα σου προκαλέσουν πολλά προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παρεξηγείς ότι σου λένε και δημιουργείς σοβαρές ρήξεις. Μην είσαι τόσο επιθετικός και εριστικός στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην ζητάς πολλά σε έρωτα και χρήμα!

ΛΕΩΝ: Μην αφήνεις τον εαυτό σου ναβασανίζεται από άγχος, μελαγχολία και φοβίες. Η τάση σου για ερωτικές παρανομίες θα λειτουργήσει εις βάρος σου αφού ένα μυστικό αποκαλύπτεται, τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίς λόγο προκαλείς ρήξεις και προβλήματα, όσον αφορά τους φίλους σου! Μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ειδικά αν έχει παράνομο χαρακτήρα. «

ΖΥΓΟΣ: Απολυτότητα και ανεντιμότητα, θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σου αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εξοργίζεσαι τόσο εύκολα, πρόσεχε πολύ οδήγηση και μετακινήσεις και απέφυγε επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βλέπεις τα πάντα και τους πάντες ως εχθρούς και οι εμμονές σου σε κάνουν να έχεις παράλογη συμπεριφορά, ιδίως στον έρωτα! Τακτοποίησε άμεσα και σωστά οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην συντροφική παρερμηνεύεις καταστάσεις, λόγω καχυποψίας και επιπλέον παρασύρεσαι σε παράνομα ερωτικά μονοπάτια. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις σύντροφο ή συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητα σε κουράζει, εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται! Μην είσαι εχθρικός στον εργασιακό σου χώρο και φρόντισε την ξεκούραση σου!

ΙΧΘΥΣ: Επιλέγεις παράνομους έρωτες, παρασυρόμενος από το πάθος και στο τέλος πληγώνεσαι! Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments