Ελλάδα

Αυτό είναι το κρησφύγετο του ενός από τους δραπέτες της Αργυρούπολης (pics)

Αυτό είναι το κρησφύγετο του ενός από τους δραπέτες της Αργυρούπολης (pics)
Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, που είχαν αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης.

Στο Κορωπί εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι είχαν αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης αυτή την εβδομάδα.

Η σύλληψη έγινε στις 5 τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αξιωματικοί έκαναν έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου και έπιασαν τον 24χρονο Γκερτιάν Βρουσάι κρυμμένο στη ντουλάπα και του πέρασαν χειροπέδες χωρίς αυτός να προλάβει να αντιδράσει.

«Είχαμε συγκεντρώσει πληροφορίες ότι ο 24χρονος κρυβόταν σε σπίτι συγγενών του στο Κορωπί. Η αστυνομική επιχείρηση ήταν άριστα οργανωμένη και δεν άφησε περιθώρια διαφυγής στον δράστη», τόνισαν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Σε εξέλιξη έρευνα και επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη και των άλλων δυο κακοποιών, ηλικίας 31 και 28 ετών. Οι έρευνες εστιάζουν σε δυο μονοκατοικίες, στη Λούτσα και το Κορωπί.

Οι τρεις κακοποιοί κατηγορούνται για 72 διαρρήξεις, με λεία πάνω από 400.000 ευρώ.

Πως δραπέτευσαν από το αστυνομικό τμήμα 

Οι τρεις κακοποιοί είχαν αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, κόβοντας τα σίδερα στο παράθυρο του κρατητηρίου στον πρώτο όροφο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των υδρορροών, κατέβηκαν στο ισόγειο και έγιναν… καπνός, ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τμήμα δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η απόδραση κρατουμένων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments