Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οργιάζουν οι φήμες για Σκότι Ουίλμπεκιν

Ολυμπιακός: Οργιάζουν οι φήμες για Σκότι Ουίλμπεκιν
Ποια συγκυρία φέρνει τον Ουίλμπεκιν στον Ολυμπιακό;

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός, μετά το χαμένο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της νέας σεζόν και πρώτο μέλημα είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομαδά του Πειραιά βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την πλευρά του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανός προπονητής βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι που όμως αναμένεται να καλυφθεί.

Εάν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, ο Αμερικανός κόουτς θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και ήδη πολλά σενάρια κυκλοφορούν. Σύμφωνα με αυτά ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εκρηκτικού γκαρντ της Νταρουσάφακα, Σκότι Ουίλμπεκιν σε περίπτωση που ο Αμερικανός τεχνικός υπογράψει στο λιμάνι.

Ο Μπλατ εκτιμάει πολύ τις δυνατότητες του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον οποίο μάλιστα είχε μαζί του στην τούρκικη ομάδα και χωρίς αμφιβολία τον ανέβασε επίπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Νταρουσάφακα μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με ετήσιες απολαβές της τάξεως του 1.300.000 ευρώ, ενώ την περίπτωση του κοιτάζουν τόσο η Φενερμπαχτσέ όσο και η Εφές Αναντολού, ενώ και η ΤΣΣΚΑ παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος γκαρντ ήταν εξαιρετικός με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας τη περασμένη σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 19.7 πόντους, 4.8 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Σμιτ (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments