Αθλητισμός

Εκατομμύρια σπρώχνουν οι Κινέζοι για “Παοκτζή” Έλληνα στόπερ – Τι θέλει ο ίδιος

Εκατομμύρια σπρώχνουν οι Κινέζοι για “Παοκτζή” Έλληνα στόπερ – Τι θέλει ο ίδιος
Τι θα απαντήσει ο Έλληνας αμυντικός στο χαλί εκατομμυρίων που στρώνεται μπροστά του;

Πολλά τα εκατομμύρια που απλώνονται στα πόδια του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας αμυντικός δε θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αμβούργο, το οποίο υποβιβάστηκε και ήδη αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με τις προτάσεις να υπάρχουν ήδη.

Μία απ’ αυτές είναι από τη μακρινή Κίνα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, υπάρχει ομάδα από την Ασία που έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Κυριάκο για να τον πείσει να αφήσει την Ευρώπη.

Τι θέλει ο ίδιος ο 26χρονος αμυντικός. Καταρχάς δεν έχει κρύψει την αγάπη του στον ΠΑΟΚ. Και έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Όμως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από ‘κει και πέρα, ο Κυριάκος θα αναζητήσει ένα καλό συμβόλαιο στη Γερμανία κι αν δεν το βρει θα περιμένει προτάσεις από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μόνο στην περίπτωση που καμία απ’ τις προτάσεις δεν τον ικανοποιήσουν, θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να μετακομίσει τελικά στην Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίστευτη φωτογραφία από τον πάγκο της Γερμανίας τη στιγμή του γκολ (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments