Πολιτική

ΑΝΕΛ: “Καληνύχτα Κυριάκο, απέτυχες και πάλι”

ΑΝΕΛ: “Καληνύχτα Κυριάκο, απέτυχες και πάλι”
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απάντησαν οι ΑΝΕΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απάντηση με ανακοίνωση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ.

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Καληνύχτα Κυριάκο. Απέτυχες και πάλι. Ο χρόνος σου τελείωσε» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης για την συνέντευξη Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης: Δεν θα ψηφίσω τη συμφωνία με τα Σκόπια

Για ένα τέταρτο μνημόνιο έκανε λόγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει την συμφωνία με την ΠΓΔΜ όποτε κι αν έρθει στην Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ και μίλησε για τα νέα μέτρα που θα έρθουν για τους Έλληνες ακόμα και μετά το τυπικό τέλος του μνημονίου, που θα μειώσει κι άλλο το εισόδημα των πολιτών.

  • Για το Σκοπιανό:

«Δεν θα κυρώσουμε την συμφωνία όποτε κι αν έλθει στην Βουλή. H συμφωνία αυτή διατηρεί μέσω της εκχώρησης της εθνότητας και της γλώσσας, την ουσία του αλυτρωτισμού των γειτόνων. Δεν την διαπραγματεύτηκα δεν θα την ψηφίσω», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments