Ζώδια

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-6-2018
ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Πιστεύετε ότι κάτι ύποπτο – περίεργο συντελείται στην προσωπική – οικογενειακή ζωή του συντρόφου σας. Και να ρωτήσετε δεν θα σας πει. Απλά κάντε λίγο υπομονή. Ερωτική Τύχη: 9/10 ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ Οι δρόμοι που έχετε πάρει, θα σας φέρουν το χρήμα και την γενικότερη οικονομική άνεση που […]

ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Πιστεύετε ότι κάτι ύποπτο – περίεργο συντελείται στην προσωπική – οικογενειακή ζωή του συντρόφου σας. Και να ρωτήσετε δεν θα σας πει. Απλά κάντε λίγο υπομονή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι δρόμοι που έχετε πάρει, θα σας φέρουν το χρήμα και την γενικότερη οικονομική άνεση που θέλετε. Αυτήν την φορά, φροντίστε να μην κάνετε λάθη που θα σας ταλαιπωρήσουν πάλι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ξέρετε ότι μέσα στην παρούσα σας ερωτική μοναξιά – ησυχία, θα είστε πολύ πιο ασφαλείς και σίγουροι για όλα αυτά που πρέπει στο τώρα, να κάνετε για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μπορείτε ακόμη και τώρα να διορθώσετε τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Ένας πιο σοβαρός- ώριμος διάλογος, θα έδιωχνε κάθε απορία και φόβο σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αυτά που έχουν ειπωθεί από τον άνθρωπο σας, πάνω σε στιγμές έντασης και τσακωμών μην τα θυμάστε. Οι αλλαγές έχουν έρθει και όλα θα γίνουν, πιο καλά και για τους δύο σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν χρειάζεται να είστε και τόσο πια δοτικοί και θετικοί, με όλα αυτά που σας ζητάει ο πρώην σας. Μάλλον είναι και δικό του χρέος, να κάνει και αυτός κάτι για εσάς

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οι δικές σας οι ανάγκες, δεν έχουν καλυφθεί από αυτήν την αισθηματική σχέση που έχετε, και μάλλον ήδη η ψυχή σας έχει κουραστεί να περιμένετε επί ματαίω!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Στους χώρους της εργασίας σας, υπάρχουν άτομα που έχει δηλώσει ξεκάθαρα, ότι θέλουν και κάτι περισσότερο από εσάς. Μην κινηθείτε αν πρώτα δεν ξέρετε που πάτε να μπλέξετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι ερωτικές σας σχέσεις, ήδη σας έχουν πιέσει για ξεκαθαρίσματα. Εσείς ξέρετε που αγαπάτε τελικά και που απλά περνάτε τον χρόνο σας, και ανεβάζετε την αυτοπεποίθηση σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δηλώστε από τώρα την διάθεση και τα προγράμματα σας, στο άτομο που αγαπάτε και θα αντιληφθείτε μια ευχάριστη αλλαγή προς το μέρος σας και αυτά που ζητάτε

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ασχοληθείτε πιο εντατικά αυτές τις ημέρες, με τον εαυτό σας και όλα αυτά που πρέπει σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, να λήξουν άμεσα. Από Ιούλιο, θα εμφανιστούν και οι μεγάλοι έρωτες.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Εφαρμόζετε πειθαρχία μέσα στο μυαλό σας, και θα δείτε ότι θα καταφέρετε πια σχετικά εύκολα, να διώξετε από την ζωή σας, καταστάσεις – άτομα, που δεν θέλετε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments