Ζώδια

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-6-2018
Επανασυνδέσεις...

Κριός : Οι λεκτικές σας δεσμεύσεις, είναι και αυτές που τώρα έχει έρθει η ώρα για να τις κάνετε και πράξεις. Μην χαλαρώνετε το ταίρι σας, σας παρακολουθεί και θέλει να ξέρει τι κάνετε. Ταύρος : Οι μαύρες σκέψεις που διασταυρώνουν συνέχεια το μυαλό σας, έχουν γίνει τέρατα και δεν σας επιτρέπουν να ζείτε την ζωή σας, όπως εσείς την ορίζετε.

Δίδυμοι : Το θετικό μέσα σε αυτήν την πολύχρονη σχέση που έχετε, είναι ότι όσες φορές και να τσακωθείτε, πάντα αυτά που σας δένουν είναι τόσο ισχυρά, που μετά είστε ακόμη πιο αγαπημένοι.

Καρκίνος : Υπάρχουν κάποια θέματα μέσα στα επαγγελματικά σας, που από τις αρχές του Ιουλίου, θα πρέπει να τα δείτε με μεγαλύτερη προσοχή, αν θέλετε τελικά να είσαστε καλύτερα οικονομικά.

Λέων : Οι ελαφρότητες και οι ερωτικές καταστάσεις, που βλέπετε μέσα στον χώρο της δουλειάς σας, θα σας πλησιάσουν και εσάς. Προσοχή στις επιλογές σας.

Παρθένος : Μηνύματα και λόγια ίσως και δώρα, φέρνει αυτή η εβδομάδα, από εκεί που πραγματικά δεν το φαντάζεστε. Το καλό είναι ότι η ψυχολογία σας, θα ανέβει.

Ζυγός : Δεν σας εμπνέει σταθερότητα και ωριμότητα το άτομο που έχετε σαν ταίρι σας. Μην συμβουλευτείτε τρίτους, για να σας πουν τι θα κάνετε. Εσείς ξέρετε μόνο.

Σκορπιός : Υπάρχουν οι καταστάσεις από το παρελθόν σας, που δεν σας αφήνουν να δείτε πιο καθαρά τι πρέπει να γίνει. Οι αγάπες είτε θα ενεργοποιηθούν ή θα λήξουν.

Τοξότης : Οι τεχνικές που βλέπετε να έρχονται από τον πρώην σύντροφο σας, δεν σας αρέσουν. Τα έχει κάνει και στο παρελθόν σας, και μάλλον πια δεν σας έλκουν.

Αιγόκερως : Οι φίλοι σας, έχουν δει ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, μέσα στην σχέση σας, και θέλουν να σας βοηθήσουν. Μιλήστε μόνο σε όσους εμπιστεύεστε.

Υδροχόος : Δεν είναι τελικά και τόσο μεγάλη επιτυχία, το να επιστρέψετε στον πρώην σας. Πιθανόν δεν υπάρχει κάτι ποιοτικό εκεί έξω στο τώρα, να σας τραβάει την προσοχή.

Ιχθείς : Ο λόγος που δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, ακόμη και αν έχει βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος, είναι ο φόβος μήπως πονέσετε για ακόμη μια φορά.

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments