Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 25 μέχρι 28 Ιουνίου 2018 με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 25 μέχρι 28 Ιουνίου 2018 με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και η αναθεώρηση των πραγμάτων

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 6.52μ.μ. στην 6η μοίρα του ζωδίου.

Σε κάθε Πανσέληνο φωτίζονται δύο αντίθετες συμπληρωματικές ενέργειες και χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία μεταξύ τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θέτοντας μας ένα συγκεκριμένο ερώτημα: Ποιός είναι ο κεντρικός άξονας της ζωής σου; Πόσο συνεπής είσαι με τις υποχρεώσεις σου; Μήπως ένα κομμάτι της ζωής σου, εκείνο που αφορά τη χαλαρότητα και την ξενοιασιά το έχεις παραμελήσει; Μήπως δεν ακούς καθόλου την εσωτερική σου φωνή, που σου μιλά για τους άλλους τομείς στη ζωή σου, που τους έχεις ξεχάσει; Δουλεύεις σκληρά για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, γυρνάς σπίτι με κούραση και κακή διάθεση, αρνούμενος να ασχοληθείς με τους γύρω σου που σε έχουν ανάγκη; Σου είναι δύσκολο να νοιώσεις χαρά; Μήπως ο αγώνας σου για την ύλη σε έχει απορροφήσει εντελώς; Εάν σου συμβαίνουν όλα αυτά, τώρα είναι η στιγμή να τα αλλάξεις. Ο λόγος είναι πως θα βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις που είτε θέλεις είτε όχι, έρχονται να σε κάνουν να δεις καθαρά και να επιλέξεις, τι θα κάνεις και κυρίως τι δεν θα κάνεις.

Κι αυτό δεν θα είναι εύκολο…

Η Πανσέληνος και η επιρροή του Κρόνου Ο Κρόνος, κυβερνήτης αυτής της Πανσέληνου, σχηματίζει μια όψη συνόδου με την Σελήνη και αντίθεσης με τον Ήλιο και αρχικά, βάλλεται ο συναισθηματικός σου κόσμος. Είναι μια περίοδος που μπορεί να νοιώσεις έντονα καταπιεσμένος, χωρίς να μπορείς να βρεις την έξοδο προς την ελευθερία. Κι επειδή είναι εύκολο να υποτιμήσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου, ΜΗΝ το κάνεις… γιατί αυτή είναι η παγίδα της συγκεκριμένης Πανσελήνου! Είναι εύκολο να νοιώσεις πως δεν υπάρχει διέξοδος γύρω σου, πως βρίσκεσαι σε έναν λαβύρινθο απ’ όπου σου είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις την έξοδο για να δραπετεύσεις! Όμως, να θυμάσαι πως ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις η έξοδος είναι πάντα εκεί! Επίσης η κακή ψυχολογία σου είναι υπεύθυνη για κάθε είδους παρεξηγήσεις και δυσκολίες, που μπορεί και μόνος σου να δημιουργήσεις. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο διαμορφώνει ένα δύσκολο περιβάλλον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Τώρα μπορεί να νοιώσεις περισσότερο κουρασμένος από ποτέ και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που σε οδηγούν στην αδράνεια και στην έλλειψη δράσης.

Είναι σημαντικό στον κύκλο αυτόν να αναγνωρίσεις τις δυνάμεις και τις δυνατότητές σου και να μην αναλαμβάνεις τίποτα που δεν γνωρίζεις ή δεν αντέχεις να το ολοκληρώσεις γιατί μπορεί να σε προδώσει ο ίδιος σου ο εαυτός.

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του έβδομου οίκου του χάρτη της Πανσελήνου για την Αθήνα κι έτσι δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που το διάστημα αυτό περνούν από φάσεις έντονων αναθεωρήσεων και ξεκαθαρισμάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος και ο ανάδρομος Άρης Στην Πανσέληνο αυτή έχουμε άλλο ένα σημαντικό γεγονός, την αναδρομή του Άρη, που ξεκινά από την 9.13η μοίρα του Υδροχόου, και θα φτάσει έως την 28.36η μοίρα του Αιγόκερω στις 27 Αυγούστου όπου και σταματά την ανάδρομη πορεία του.

Ανάδρομος Άρης σημαίνει περιορισμός δράσης και σε ότι σχετίζεται με την ερωτική ζωή. Η περίοδος αυτή απαιτεί από εμάς να κάνουμε μια στάση και να επανεξετάσουμε τα γεγονότα που έχουμε δρομολογήσει, ώστε είτε να βεβαιωθούμε πως όλα είναι σωστά πριν συνεχίσουμε, είτε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις. Είναι πολύ πιθανό, ωστόσο, να συμβούν και γεγονότα τα οποία έχουν και έναν αρκετά επώδυνο χαρακτήρα, και που θα μας κάνουν να αξιολογήσουμε εκ νέου τα δεδομένα της ζωής μας. ‘Ο Άρης είναι πλανήτης που σχετίζεται με την ένταση, τον πόλεμο, τη βία και είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό να υπάρξουν και γεγονότα που έχουν πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά. Στον χάρτη της πανσελήνου για την Αθήνα ο Άρης κυβερνά τον 100 οίκο, κι έτσι το διάστημα που θα παραμείνει σε αναδρομή, θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή και την δράση της είναι αναγκαίο να επανεξεταστούν και να αξιολογηθούν με νέα δεδομένα προς αποφυγή λαθών.

Γεγονός είναι πως η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στο επόμενο διάστημα, μιας και συμμετέχει ενεργά και στις εκλείψεις του Ιουλίου, που κάθε άλλο παρά εύκολες είναι.

Κυρίως από την αναδρομή του Άρη επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Δεν είναι μια περίοδος που μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και καλό είναι να επανεξετάσετε λεπτομερώς τα σχέδια, αλλά και τις σχέσεις σας.

Η επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας Επίσης, από την Πανσέληνο επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι, του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά και καλό είναι να μην λειτουργείτε με απόλυτο τρόπο, ούτε να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα, γιατί ένα τεντωμένο σκοινί είναι πολύ εύκολο να σπάσει.

Προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα χρειάζονται πολύ προσοχή, και κυρίως μην παίρνετε οριστικές θέσεις ή αποφάσεις το διάστημα αυτό. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments