Ζώδια

Ωροσκόπιο, 29/06 Ερμής στον Λέοντα – Η αγάπη θα ξαναζεσταθεί

Ωροσκόπιο, 29/06 Ερμής στον Λέοντα – Η αγάπη θα ξαναζεσταθεί
Ωροσκόπιο, 29/06 Ερμής στον Λέοντα.

Στις 29/06 περνάει ο Ερμής στο Λέοντα και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 26/07. Οι επικοινωνίες θα πάρουν φωτιά!

Ωροσκόπιο, πιο αναλυτικά:

Κριός: Εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, θα πρέπει να δείτε πιο καθαρά και ειλικρινά τι έχετε κάνει λάθος. Σίγουρα και μια ανάπαυλα από τα πολλά ερωτικά ζητήματα, θα σας βοηθούσε.

Ταύρος: Με πολλά προβλήματα είσαστε φορτωμένοι και δεν θέλετε ούτε καν να σκεφτείτε ότι, θα πάτε πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν και θα ψάξετε για αφορμές επανασύνδεσης.

Δίδυμοι: Μην τα λέτε όλα στον νέο σας ερωτικό σύντροφο. Σίγουρα με τον Κυβερνήτη σας στο πυρ, δεν κρατιέστε αλλά αφήστε και την άλλη πλευρά να σας ψάξει οικειοθελώς.

Καρκίνος: Είναι θετικό το γεγονός, ότι φεύγει από πάνω σας ο Ερμής, και σας αφήνει στην…ησυχία σας. Τώρα θα βγάλετε και την δημιουργική σας πλευρά, σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Λέων: Με τον αέρα του Ερμή πάνω σας και για έναν μήνα, είναι αδύνατον να μην έχετε τα οικονομικά και τα αισθηματικά αποτελέσματα, για τα οποία και ήδη έχετε προσπαθήσει.

Παρθένος: Οι αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε μέσα στην ζωή σας, δεν θα αρέσουν στον σύντροφο σας. Δεν πειράζει, εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε ασταμάτητα.

Ζυγός: Όλα έχουν κάνει έναν κύκλο μέσα στην ζωή σας και τώρα πρέπει πραγματικά δείτε ποιοι, από όλους αυτούς γύρω σας είναι αληθινοί και ποιο πολυπρόσωποι.

Σκορπιός: Οι έρωτες θα σας πλαισιώσουν και θα σας κάνουν να φύγετε από την θλίψη του παρελθόντος σας. Σίγουρα και η καλύτερη οικονομική σας θέση, θα παίξει και αυτήν τον ρόλο της.

Τοξότης: Και εσείς λοιπόν, στους άκρως ευνοημένους, που θα δουν την αισθηματική τους ζωή, σε όποια δύσκολη φάση και να είναι τώρα, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αιγόκερως: Θα σας πλησιάσουν όλα τα παλιά σας φλερτ, και εσείς θα πρέπει να διακρίνετε ποιοι σας θέλουν για αυτό που είστε και ποιοι, απλά για να γεμίσουν τις ώρες τους.

Υδροχόος: Ξεχνάτε εύκολα εσείς, και μάλλον θα πρέπει στο τώρα να είστε και πιο προσεχτικοί σε όλα αυτά που θα γίνουν από τους πρώην σας, που θα σας ζητήσουν άμεσα επανένωση.

Ιχθείς: Οι πολλές σας γνωριμίες, δεν σας δίνουν αυτό που αποζητά η καρδιά σας. Ίσως από τα μέσα του Ιουλίου, να έχετε κάποιο νέο από τον πρώην εραστή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments