Αθλητισμός

Η φωτογραφία που τρελαίνει τους Ολυμπιακούς – Ο Ντέιβιντ Μπλατ αγκαλιά με τον…. (pic)

Η φωτογραφία που τρελαίνει τους Ολυμπιακούς – Ο Ντέιβιντ Μπλατ αγκαλιά με τον…. (pic)
Χαμός στα social media με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τις... γνωριμίες του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος: η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Αμερικανός προπονητής, που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2014 με την Μακάμπι, αναζητούσε και ο ίδιος την πρόκληση να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και να διεκδικήσει και πάλι το… άγιο δισκοπότηρο της Ευρωλίγκας. Πλέον αναμένεται να ξεκινήσει τον μεταγραφικό προγραμματισμό και είναι δεδομένο πως θα ζητήσει από τους Αγγελόπουλους παίκτες από το… πάνω ράφι.

Και σίγουρα θα ζητήσει και Αμερικανούς, αφού του αρέσει το παιχνίδι αυτό. Όπως έκανε και στη Μακάμπι τη χρονιά που την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης.

Άλλωστε, ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει πολύ καλά από Αμερική, ενώ πριν λίγα χρόνια βρέθηκε στον πάγκο των Κλίβελαντ Καβαλίερς και συνεργάστηκε με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου. Τον Λεμπρόν Τζέιμς. Αυτή η συνεργασία και αυτές οι φωτογραφίες… τρελαίνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, που βλέπουν να έρχεται ένας προπονητής γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Και φυσικά στον μαγικό κόσμο του NBA.

Δεν είναι λίγο πράγμα να σε γνωρίζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τόσο καλά. Εκτός των άλλων, σου ανοίγουν και πόρτες για ενδεχόμενες συμφωνίες που ίσως θελήσει να κάνει ο Ολυμπιακός με κάποιον παίκτη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δείτε τις φωτογραφίες του Μπλατ με τον Λεμπρόν που έχουν γίνει… viral στα ελληνικά social media όσον αφορά τους “ερυθρόλευκους” λογαριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέλα με Μπλατ – «Φέρε το θηρίο στον Ολυμπιακό» – Αυτός είναι ο αγαπημένος σέντερ του Αμερικανού προπονητή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments