Αθλητισμός

Νέα “απειλή” για Τζέιμς – Η νέα ομάδα που τον βάζει στη λίστα της

Νέα “απειλή” για Τζέιμς – Η νέα ομάδα που τον βάζει στη λίστα της
Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην Ευρωλίγκα.

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε χθες πως έχει στα χέρια του δύο προτάσεις. Μία από την Αρμάνι Μιλάνο και μία από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίες ρίχνουν αρκετό χρήμα στο τραπέζι προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό. Με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και να αναμένεται και η δική του πρόταση, που θα έχει να κάνει και με το τι θα συμβεί με τον Καλάθη.

Είναι όμως μόνο αυτές οι δύο ομάδες που έχουν κάνει πρόταση στον Αμερικανό; Προς το παρόν ναι, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα σε λίγες μέρες. Κι αυτό διότι πληροφορίες και φήμες από την Ισπανία αναφέρουν πως ίσως στο παιχνίδι της απόκτησής του μπει και η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί φέρονταν να έχουν κλείσει τον Πάνγκος από τη Ζαλγκίρις, ωστόσο μετά από μία εβδομάδα που βγήκε στη δημοσιότητα η συμφωνία, δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση. Κι αν τελικά… στραβώσει η συμφωνία με τον Λιθουανό, τότε η Μπάρτσα θα κοιτάξει την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς και αναμένεται να μπει… σφήνα για την απόκτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments