Αθλητισμός

Αλέφαντος: “Αργοκαρούτα ο Μίλερ, χλεμπονιάρης ο Οζίλ, λείψανο ο Μαραντόνα – Πού πάτε ρε;”

Αλέφαντος: “Αργοκαρούτα ο Μίλερ, χλεμπονιάρης ο Οζίλ, λείψανο ο Μαραντόνα – Πού πάτε ρε;”
Ο Νίκος Αλέφαντος ρίχνει... χειροβομβίδες στο blog του στο www.pagenews.gr. Σίχαμα η Γερμανία με παικτάκια της σειράς, κλόουν ο Μαραντόνα, δεν θέλει να διακριθεί ο Μέσι, πρέπει να πάει Δελφινάριο.

Χάρηκε όλος ο πλανήτης με την καταστροφή της Γερμανίας. Αλέφαντο να ακούτε ρε! Από την πρώτη αγωνιστική σας είπα για τα χάλια τους και δεν ξεγελάστηκα ούτε τη δεύτερη αγωνιστική που νίκησαν με δέκα παίκτες τη Σουηδία. Αντιθέτως τα έριξα στη διαιτησία που δεν έδωσε το πέναλτι στον Μπεργκ, τα έριξα και στον προπονητή των Σουηδών που άφησε δύο παίκτες στο τείχος στο τελευταίο λεπτό. Και όπως είπα, εγώ θα μπουκάριζα στο γήπεδο να σταματήσω το φάουλ και να στείλω 4 παίκτες στο τείχος. Μία φάση έμεινε ρε, ο Κρόος είναι, δεν βλέπετε ότι θα σουτάρει; Με παίκτη παραπάνω παίζετε, έχετε και τον τερματοφύλακα, 7 θα μείνετε στην περιοχή για την κεφαλιά αν στείλετε 4 στο τείχος και τον αναγκάσετε να κάνει σέντρα.

Έλα μωρέ με τη Γερμανία, χάρηκε όλος ο πλανήτης για αυτό που έπαθε. Και δεν τα λέω μόνο για τη Μέρκελ και τα μνημόνια, τα λέω ποδοσφαιρικά. Σίχαμα, με αυτόν τον Μίλερ την αργοκαρούτα να παίζει στα άκρα και από την άλλη τον Ντράξλερ στο προηγούμενο ματς που όλη η κοινωνία ξέρει τι θα κάνει, ντρίμπλα και σέντρα. Με αυτόν τον κοντό το σέντερ φορ που ο… Κόντε από τα Γιάννενα καλύτερα θα έπαιζε! Και αλλαγή σέντερ φορ τον Μάριο Γκόμεζ τον παππού να παίζει ποδόσφαιρο του… 1930 πριν τον πόλεμο! Τον Ρόις το παικτάκι. Τα βαριά κορμιά στα χαφ πίσω και στα σέντερ μπακ. Τον Οζίλ τον χλεμπονιάρη και τον Κίμιχ το μπακάκι το ανύπαρκτο. Με ένα Χούμελς μόνο καλό παίκτη και με έναν Κρόος δεν γίνεται δουλειά. Τους διέλυσαν οι Κορεάτες.

Γαλλία- Αργεντινή θα γίνει μεγάλο ματς, μου αρέσουν οι Γάλλοι, μπορούν να φτάσουν ακόμα και τελικό, αν και έχω πει από αρχή ότι πιο πιθανό για εμένα είναι να δούμε τελικό Βραζιλία- Αγγλία. Πολύ ρίσκο να κάνεις πρόβλεψη με τόσες ομάδες και τόσους καλούς παίκτες. Μου αρέσει όμως και η Αγγλία και η Γαλλία, καλά για την Κροατία το είπα από την πρώτη αγωνιστική ότι ήταν η ομάδα που μου άρεσε πιο πολύ από όλες.

Για την Αργεντινή όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα αναστηθεί ο Μέσι. Μέχρι τώρα περπατάει. Τεμπέλικο ποδόσφαιρο παίζει. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί η Αργεντινή να φτάσει τελικό. Μόνο αν τη βοηθήσει ο Μέσι. Αν βρει τον εαυτό του, τότε θα είναι η Αργεντινή υπολογίσιμη.

Τα καραγκιοζιλίκια του αιώνος κάνει ο Μαραντόνα, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κλόουν, να λερώνει τόσο πολύ το όνομα που έφτιαξε ως μέγας παικταράς. Ένα λείψανο στην εξέδρα, ενώ μέσα του χαίρεται για το χάλι του Μέσι για να μην τον συγκρίνουν με τον εαυτό του, κάνει καραγκιοζιλίκια για να τραβάει τις κάμερες και να τον δείχνουν στην πατρίδα του. Μιλάμε για Δελφινάριο!

Στα νοκ άουτ θα γίνουν συγκλονιστικά παιχνίδια, τώρα αρχίζει το Μουντιάλ, τώρα θα δούμε μπάλα. Και το Πορτογαλία- Ουρουγουάη και το Ισπανία- Ρωσία, όλα ανοικτά είναι, όποιος κάνει πρόβλεψη δεν ξέρει μπάλα. Και το Ελβετία- Σουηδία. Αν και προτιμάω τους Σουηδούς, μου αρέσουν.

Και θα είναι μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ αν πάρει τον Μπεργκ. Τον ήθελα πολύ για τον Ολυμπιακό όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, τον βλέπω στο Μουντιάλ κρατάει καλά, είναι σε σούπερ κατάσταση και ταχύς πέρα από τη μπάλα που ξέρει. Αυτός είναι σέντερ φορ για τον Ολυμπιακό.

Η Βραζιλία δεν έχει δείξει σούπερ θέαμα ως τώρα, αλλά την έχω για τον τελικό. Ξεγλιστράει σαν χέλι ο Νεϊμάρ, έχει ανέβει, έχει δυναμώσει, μου αρέσει και ο Γουίλιαν και ο Κοουτίνιο.

Παραφωνία είναι ο Ζεσούς, δεν είναι σέντερ φορ για Βραζιλία αυτός. Ως τώρα ούτε ταχύτητα βλέπω από αυτόν, ούτε ντρίμπλα, ούτε γκολ. Και ούτε ο Φιρμίνο μου κάνει για αλλαγή του Ζεσούς. Πάσχει η Βραζιλία στο σέντερ φορ. Επίσης τα χαφ της Βραζιλίας ανέβηκαν σε σχέση με το πρώτο ματς, παίζει καθαρό 4-3-3, ο Καζεμίρο μένει πίσω και ανεβαίνουν ψηλότερα οι άλλοι δύο. Αν είχαν σέντερ φορ σαν τον Κέιν της Αγγλίας ή έστω τον Λουκάκου του Βελγίου θα έλεγα ότι θα πάρει η Βραζιλία το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και είναι φανταστικός στόπερ ο Τιάγκο Σίλβα. Δένει ωραία με τον Μιράντα. Είχαν και την απώλεια του Μαρσέλο ο οποίος ανεβαίνει εκπληκτικά από τα άκρα και είναι φισέκι. Βραζιλία- Μεξικό πιστεύω ότι η Βραζιλία θα περάσει, το Μεξικό είναι σκληροτράχηλο αλλά δεν έχει σταθερότητα, μου θυμίζει τους Σέρβους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments