Αθλητισμός

Η απίστευτη ιστορία για τον Οικονόμου: Η Νάπολι, η Μπολόνια και τα 10 εκατομμύρια

Η απίστευτη ιστορία για τον Οικονόμου: Η Νάπολι, η Μπολόνια και τα 10 εκατομμύρια
Ο Οικονόμου μπορεί να μη φέρνει ενθουσιασμό στον κόσμο της Ένωσης, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην Ιταλία.

Ο Μάριος Οικονόμου είναι παίκτης της ΑΕΚ και ήρθε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί επιλογή των Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλου για το κέντρο της άμυνας και είναι αλήθεια πως αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη επιλογή.

Ο Οικονόμου μπορεί να μη φέρνει ενθουσιασμό στον κόσμο της Ένωσης, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην Ιταλία. Φεύγοντας από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Κάλιαρι, άρχισε να φτιάχνει το όνομά του. Πήγε στην Μπολόνια κι εκεί διακρίθηκε. Τόσο που υπήρχαν προτάσεις εκατομμυρίων γι’ αυτόν.

Μία από αυτές ήταν από τη Νάπολι. Όπως διαβάζουμε στην “Ώρα”, το 2015 οι Ναπολιτάνοι είχαν προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ στην Μπολόνια για τον Έλληνα αμυντικό. Ωστόσο το deal δεν προχώρησε γιατί η ομάδα του ζητούσε δέκα εκατομμύρια. Και έμεινε στην Μπολόνια, που του επέκτεινε το συμβόλαιό του και του αύξησε τις αποδοχές.

Τελικά ο Οικονόμου επιστρέφει στην Ελλάδα τρία χρόνια μετά από εκείνη την ιστορία, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα να κάνει πρωταθλητισμό…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments