Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-Αντερλεχτ 2-2

ΠΑΟΚ-Αντερλεχτ 2-2
Δύο πρόσωπα, όπως ακριβώς το απαιτεί η περίοδος της προετοιμασίας, έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δυνατό τεστ με την σαφώς πιο έτοιμη Αντερλεχτ.

Βελτιώνοντας την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας πρωταγωνιστή τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε σήμερα (29/06) ισόπαλος, 2-2, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Χορστ, με αντίπαλο την Αντερλεχτ. Επόμενο τεστ για τον “ Δικέφαλο”, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, σε ολλανδικό έδαφος, είναι προγραμματισμένο για τις 2/7, κόντρα στη Νόρτζελαντ (Δανία) (18.00, ώρα Ελλάδας).

Προφυλάχθηκε στο σημερινό ματς, για τους Θεσσαλονικείς, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας, όμως, έκανε ο Εβγέν Χατσερίδης. Τον αγώνα παρακολούθησε, επίσης, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία του με τη Σταντάρ Λιέγης.

Δεν έπαιξε για τους Βέλγους ο μέχρι πρότινος Σλοβάκος αμυντικός της ΑΕΚ, Ογκνιεν Βράνιες, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό τους. Η Αντερλεχτ προηγήθηκε στο σκορ, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 43’ ο Μπορνόβ, άνοιξε το σκορ και στο 45’+ ο Γκέρκενς έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ “ απάντησε”, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, ισοφαρίζοντας με τον Ελ Καντουρί (48’, 53’), έχοντας, συνολικά, καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, σε σχέση με την εικόνα που είχε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κουλούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα (71’ Μιχόγεβιτς), Κίτσιου, Μπαλογιάννης, Κάνιας, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ντιντιγιόν, Σα, Μπορνόβ, Μίλιτς, Καγέμπε, Κουμς, Σελεμέκερς, Τρεμπέλ, Ντιματά, Γκέρκενς, Μουσόνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments