Lifestyle

Mad VMA 2018: Οι λαμπερές παρουσίες (pics)

Mad VMA 2018: Οι λαμπερές παρουσίες (pics)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s. Πέραν των βραβεύσεων και των φαντασμαγορικών shows βλέπουμε λαμπερές παρουσίες και μαθαίνουμε τα νέα των αγαπημένων μας celebrities.

Τα Mad Video Music Awards είναι ένας θεσμός που καλά κρατεί στη χώρα μας. Πέραν των βραβεύσεων και των φαντασμαγορικών shows βλέπουμε λαμπερές παρουσίες και μαθαίνουμε τα νέα των αγαπημένων μας celebrities. Τα MAD Video Music Awards (V.M.A.) είναι ετήσια ελληνικά βραβεία μουσικών βίντεο κλιπ που διοργανώνονται από το 2004 από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD TV. Το δικαίωμα ψήφου ανήκει αποκλειστικά στο κοινό. Τα βραβεία παρουσιάζει πάντοτε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Οι νικητές λαμβάνουν ένα αυθεντικό βραβείο σχεδιασμένο από το δημιουργικό τμήμα του σταθμού. Τα δε βραβεία αφορούν μόνο το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο. Φέτος έγιναν το γήπεδο Tae Kwon Do, στην περιοχή του Παλιού Φαλήρου. Όπως διαβάσαμε στη σελίδα του Mad περισσότερα από 260.000 άτομα επισκέφθηκαν την επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων για να ψηφίσουν. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο κόσμος λατρεύει τα shows και τα ive acts που βλέπει, χαίρεται να βλέπει από κοντά τους καλλιτέχνες που αγαπάει και φυσικά να σχολιάζει όσα συμβαίνουν.

Φέτος οι κατηγορίες βράβευσης ήταν 11 και επί σκηνής είδαμε πολλούς καλλιτέχνες μεταξύ άλλων την Τάμτα, την Ελένη Φουρέιρα, την Έλενα Παπαρίζου, την Κατερίνα Στικούδη, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Πέγκυ Ζήνα ,τη Μελίνα Ασλανίδου, τη Naya τη Demy, τη Shaya, την Έλενα Τσαγκρινού, το Bo, τον Claydee, την Courtney, το Dj Kas, την Idra Kayne, τους Kings, τις Μελisses, τo Mikolas Josef, τους Onirama, το Snik, τo Stan, τους Playmen, τους Τhe Players, τo Θέμη Αδαμαντίδη, τον Κωνσταντίνος Αργυρός, το Σάκης Ρουβά, τον Πέτρο Ιακωβίδη, το Βαγγέλης Κακουριώτης, τον Καταχθόνιο, τον Κωνσταντίνο Κουφό, το Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Είδαμε φέτος τους Marcus & Martinus, τους 16χρονους τραγουδιστές από τη μακρινή Σκανδιναβία που δέχονται ένα τσουνάμι αγάπης από τους followers τους στα social media.

Ποιοι ήταν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2018!

Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου, Γιώργος Αγγελόπουλος ,Κατερίνα Καινούργιου, Αθηνά Οικονομάκου, Σάββας Πούμπουρας ,Ελένη Βουλγαράκη, Ιλένια Ουίλιαμς, Έλενα Τσαγκρινού, Σάσα Σταμάτη,Ευριδίκη, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, σύσσωμη ηομάδα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», Ειρήνη Κολιδά, Ηλία Ψινάκη και Νατάσα Καλογρίδη χωρίς το Λυκουρέζο αυτή τη φορά. Όλες και όλοι λαμπεροί με extreme εμφανίσεις τράβηξαν όπως άλλωστε επιθυμούσαν τα βλέμματα θαυμασμού, τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Ποιοι ήταν όμως οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς;

VIDEO OF THE YEAR: “Είμαι αλλού” – ΜΕΛΙSSES BEST MALE MODERN: Σάκης Ρουβάς BEST FEMALE MODERN: Ελένη Φουρέιρα BEST FEMALE ADULT: Έλενα Παπαρίζου BEST GROUP: ΜΕΛΙSSES BEST NEWCOMER: The Players BEST HIP HOP: SNIK MAD RADIO INTERNATIONAL SONG OF THE YEAR: Camila Cabello feat. Young Thug – “Havana” TEEN’S CHOICE: Marcus and Martinus ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ (για το σύνολο της προσφοράς): Γιώργος Μαζωνάκης

Ποια είναι τα juicy νέα και τι τράβηξε το ενδιαφέρον μας;

Η Κατερίνα Στικούδη που αρραβωνιάστηκε τον επί 9 χρόνια σύντροφό της Βαγγέλη Σερίφη. Έδειξε μάλιστα όλο χαρά το μονόπετρό της στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2018. Τα σχόλια επίσης έπεσαν βροχή με την εκκεντρική εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη που στην ουσία φορούσε μια καπαρντίνα λευκή όπου φαινόταν όλο το εσώρουχό της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα στην εκπομπή της είπε για την Καλογρίδη:

«Η εμφάνισή της μαγνήτισε τα βλέμματα. Τώρα με θετικό ή αρνητικό τρόπο, αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε. Δεν είναι σκίζω τη γάτα, είναι σκίζω το φουστάνι. Παιδιά από μπροστά είναι “είμαι σύντροφος μεγαλοδικηγόρου” και από πίσω είναι, “είμαι σέξι και το ξέρω”»

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments