Αθλητισμός

Αλέφαντος: Σάπιοι στο επόμενο Ρονάλντο, Μέσι – Πελέ ο Εμπαπέ, γελοίος Σαμπάολι

Αλέφαντος: Σάπιοι στο επόμενο Ρονάλντο, Μέσι – Πελέ ο Εμπαπέ, γελοίος Σαμπάολι
Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει με νέο blog στο www.pagenews.gr και τα λέει έξω από τα δόντια. Αποθεώνει τον Εμπαπέ, "κράζει" Μέσι και Ρονάλντο, "διαλύει" τον Σαμπάολι και κάνει μια σημαντική επισήμανση για τον Ολυμπιακό μετά το πρώτο φιλικό που είδε.

Ουρουγουάη- Πορτογαλία, ήταν καλύτεροι οι νοτιοαμερικάνοι, με πολύ καλό Καβάνι, δικαίωσε κι αυτός και ο Σουάρες ότι παίζουν σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντίθετα ο Ρονάλντο όπως και ο Μέσι φτάνουνε στο τέλος τους. Τελείωσαν τα Μουντιάλ για αυτούς, δεν έγραψαν ιστορία σε Μουντιάλ, αν πάνε στο επόμενο θα είναι σάπιοι.

Τους βλέπεις ρε παιδί μου, κάνουν μία κίνηση, μια ντρίμπλα, και μετά ψάχνουν την πάσα, δεν είναι αυτό που ήταν με τις μπούκες τους.

Τώρα όλα τα λεφτά είναι ο Εμπαπέ. Και στο άλλο σάιτ όταν είχε φύγει ο Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, είχα βγει και είχα πει ότι η Μπαρτσελόνα τα λεφτά που πήρε από τον Νεϊμάρ πρέπει να τα δώσει για τον Εμπαπέ διότι αυτός έχει στοιχεία που θυμίζουνε Πελέ στην ηλικία του τότε, και ότι αυτός θα είναι ο επόμενος μεγαλύτερος παίκτης του κόσμου όταν τελειώσει ο Μέσι και ο Ρονάλντο.

Τη διέλυσε την Αργεντινή ο Εμπαπέ. Τόσο γρήγορος αν και ψηλός, ήταν δώσε μου μάτια να τον βλέπω.

Έλα μωρέ με τον Σαμπάολι τον καραγκιόζη με τα τατουάζ στα μπράτσα, είχε έξω τον Αγκουέρο και τον Ιγκουαίν και έβαλε τον πρώτο για 25 λεπτά αλλαγή και σκόραρε το παλικάρι. Ο καλύτερος επιθετικός της Αργεντινής είναι ο Αγκουέρο αλλά τον έχει έξω.

Μόνο που τον έπιασε η κάμερα σε άλλο ματς να ρωτάει τον Μέσι “να βάλω τον Αγκουέρο;”, τελείωσε. Μιλάμε για γελοίο προπονητή. Δεν ρωτάς ποτέ παίκτη σου ποιον να βάλεις. Εγώ προπόνησα Τζιοβάνι και Καρεμπέ, ποτέ δεν θα τους ρώταγα ποιον να βάλω αλλαγή.

Ο Μέσι περπάταγε πάλι, κανένα πατριωτικό συναίσθημα δεν βλέπω, αυτός ίσως να νιώθει πιο πολύ Καταλανός, είναι από παιδί 13 χρονών εκεί.

Αυτός ο προπονητής της Αργεντινής είναι να του δώσεις ένα κασελάκι να πάει στην οδό Αθηνάς να γυαλίζει παπούτσια. Να ρωτάς τον παίκτη σου ποιο συμπαίκτη του να βάλεις αλλαγή, τελείωσε η ομάδα, για αυτό διαλύσανε.

Αργεντινή και Γερμανία της πήρα με πολύ άσχημο μάτι από την αρχή και πράγματι πήγαν κατά διαόλου.

Αντιθέτως έχω πει ότι ο τελικός για εμένα θα είναι Βραζιλία-Αγγλία, και ότι η Γαλλία επίσης είναι για τελικό, με αουτσάιντερ την Κροατία.

Δηλαδή γιατί δεν θα μπορούσε η Αργεντινή να παίζει με Αγκουέρο και Ιγκουαίν μαζί, και πίσω τους τον Μέσι. Η Γαλλία πώς παίζει με Ζιρού φορ και μαζί Εμπαπέ και Γκριεζμάν. Και δεν τραβάει ο Ζιρού μάλιστα, αλλά είναι τρομεροί οι άλλοι δύο.

Για Ολυμπιακό μην με ρωτάτε να κάνω κριτική αυτού του φιλικού που είδα, δεν αντέχει σε κριτική ο αντίπαλος, ήταν αδύναμος. Επίσης ο Ολυμπιακός περιμένει πολλούς παίκτες να έρθουν.

Μία μόνο παρατήρηση θα κάνω, ως συμβουλή θα πω τούτο: Αν κάνει ο Ολυμπιακός τόσες πολλές πάσες στην άμυνα, θα έχει πρόβλημα… Αν κάνει δέκα πάσες στην άμυνα για να βγει μπροστά, ανησυχώ…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments