Αθλητισμός

Τον άγγιξε ο ΠΑΟ, αλλά πλέον κοστίζει τρία εκατομμύρια ευρώ

Τον άγγιξε ο ΠΑΟ, αλλά πλέον κοστίζει τρία εκατομμύρια ευρώ
Όταν τον έχασε, είχε πάρει τον... Βέμερ!

Τον θυμάστε τον Μίχαελ Λανγκ; Τον Ελβετό δεξιό οπισθοφύλακα, που αγωνιζόταν στη Βασιλεία και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Λανγκ μετά από πολλά χρόνια στα οποία έγινε αρχηγός της Βασιλείας, εξελίχθηκε και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της, αποχώρησε και πήγε στη γερμανική Γκλάντμπαχ.

Τον Λανγκ τον είχε… ανακαλύψει ο Γιάννης Αναστασίου όταν βρισκόταν στον Παναθηναϊκό. Είχε ζητήσει την απόκτησή του, ο Νίκος Νταμπίζας είχε κάνει επαφές και μάλιστα ο παίκτης είχε έρθει κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπέγραψε λόγω των… capital controls. Ήταν οι πρώτες μέρες εφαρμογής τους στην Ελλάδα και ήταν λογικό να φοβηθεί ο παίκτης και να κάνει πίσω. Θα ήταν ένα πραγματικό… λαχείο για τον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαιώνει η πορεία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αντ’ αυτού, οι πράσινοι πήραν τελικά εκείνο το καλοκαίρι τον Γενς Βέμερ!

Ο Λανγκ λοιπόν πωλήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Γκλάντμπαχ, έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που ο Βέμερ… έσερνε τον Παναθηναϊκό στα δικαστήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments