Πολιτική

Βόμβα Καμμένου: Έτοιμος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση (vid)

Βόμβα Καμμένου: Έτοιμος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση (vid)
Αυτή τη φορά ο Πάνος Καμμένος δηλώνει πως δεν αποκλείεται να συμβεί κι αυτό όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή.

Υπό το βάρος των πιέσεων εντός του κόμματος και των αποχωρήσεων που δεν έχουν τελειωμό, ο Πάνος Καμμένος σήμερα για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση με αφορμή το Σκοπιανό.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αν και αναθεμάτιζε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αυτή τη φορά φαίνεται πως βάζει νερό στο κρασί του και το αφήνει ορθάνοιχτο.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, διευκρίισε πως εάν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, τότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Το θέμα της ονομασίας όπως διευκρίνισε είναι αδιαπραγμάτευτο σημειώνοντας με νόημα:

“Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση”.

Δείτε τις δηλώσεις του

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις σφοδρότατες κριτικές που δέχεται τόσο το κόμμα του όσο και εκείνος για τις πολιτικές του κυβιστήσεις, τόνισε χαρακτηριστικά: “Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά: Όσο χτυπάτε, τόσο θα γίνουμε πιο δυνατοί”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments