Αθλητισμός

Κρίσιμες ώρες για Ολυμπιακό και Σπανούλη – Τι θα συμβεί σήμερα, τι κρίνει την εξέλιξη

Κρίσιμες ώρες για Ολυμπιακό και Σπανούλη – Τι θα συμβεί σήμερα, τι κρίνει την εξέλιξη
Τι θα γίνει με τον Σπανούλη και που θα... κάτσει η μπίλια;

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Βασίλη Σπανούλη προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού των Πειραιωτών. Ένα ραντεβού που ναι μεν είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, όμως δεν μοιάζει και με το πλέον καθοριστικό, αφού αναμένεται να υπάρξει και δεύτερο, με την παρουσία ίσως και του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι εκείνος που ζήτησε από την πρώτη στιγμή την παραμονή του αρχηγού και μάλιστα φέρεται να έχει συζητήσει ήδη μαζί του τηλεφωνικά και για τον ρόλο του στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Λέγεται πως ο Σπανούλης ζήτησε εγγυήσεις πως θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, πως θα είναι το… Α και το Ω της ομάδας. Ωστόσο, εκείνο που θα κρίνει την εξέλιξη του θέματος φέρεται να είναι άλλο θέμα και όχι τόσο ο ρόλος του. Άλλωστε ο Vspan αποδεικνύει με την παρουσία του πως θέλοντας και μη οι προπονητής πρέπει να στηρίζονται πάνω του, αφού στα κρίσιμα μιλάει η πολύ μεγάλη του κλάση.

Ποιος είναι το θέμα αυτό; Η διάρκεια του συμβολαίου. Ο Σπανούλης θα ήθελε διετές συμβόλαιο. Ίσως το τελευταίο της καριέρας του, αλλά να γνωρίζει πως θα έχει ακόμα δύο χρόνια μπροστά του για να προσπαθήσει να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους. Αυτό είναι το… μυστικό στην όλη υπόθεση του αρχηγού, που θέλει πολύ να παραμείνει, όπως θέλει και ο Μπλατ, αλλά και οι Αγγελόπουλοι. Αν θέλουν όλοι, λοιπόν, ποιος ο λόγος να χαλάσει η συμφωνία;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments