Αθλητισμός

Αντεπίθεση Ολυμπιακού που… σαρώνει – Έτοιμος ο παιχταράς να υπογράψει, ραντεβού με Έλληνα διεθνή του… εκατομμυρίου

Αντεπίθεση Ολυμπιακού που… σαρώνει – Έτοιμος ο παιχταράς να υπογράψει, ραντεβού με Έλληνα διεθνή του… εκατομμυρίου
Όλα για όλα από τους Αγγελόπουλους. Ποιος μένει, ποιος υπογράφει, με ποιον ακόμα θα κάνουν συζήτηση.

Είναι αλήθεια πως μετά τους Μπλατ και Σπανούλη, ο Ολυμπιακός είχε… χάσει κάπως τις εντυπώσεις. Τα ραντεβού με Παπανικολάου και Παπαπέτρου δεν πήγαν καλά αρχικά, με αποτέλεσμα στο λιμάνι να επικρατήσει ανησυχία για τους χειρισμούς που υπήρξαν. Κάποιοι σκέφτηκαν πως λόγω του μπάτζετ για Σπανούλη και προπονητή, δεν υπήρχαν… διαθέσιμα χρήματα για τους υπόλοιπους.

Ωστόσο, οι Αγγελόπουλοι το γυρίζουν το χαρτί. Πήραν τον Γκος, συμφώνησαν στο δεύτερο ραντεβού με τον Παπανικολάου και είναι έτοιμοι να υπογράψουν και τον έτερο Έλληνα το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει. Μιλάμε, φυσικά, για τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως και αυτός είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να παραμείνει κάτοικος Πειραιά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης.

Δεν αποκλείεται το ραντεβού να γίνει ακόμα και αύριο, με τους Αγγελόπουλους να είναι αποφασισμένοι να κλείσουν θετικά κι αυτό το θέμα. Και έπειτα να ολοκληρώσουν τις συναντήσεις, μιλώντας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, που αναμένεται να του ζητηθεί μείωση των αποδοχών του. Μην ξεχνάμε πως ο Μάντζαρης έχει ένα συμβόλαιο που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που για τη διοίκηση είναι αρκετά υψηλό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments