Αθλητισμός

Σφήνα Ολυμπιακού για τον “πόθο” του Ουζουνίδη – Ελεύθερος ο παίκτης που περιμένει προτάσεις

Σφήνα Ολυμπιακού για τον “πόθο” του Ουζουνίδη – Ελεύθερος ο παίκτης που περιμένει προτάσεις
Τον θέλει σαν τρελός ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ, πιθανή η... σφήνα του Ολυμπιακού.

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν χθες πως το θέμα του Λουντ τελείωσε οριστικά για εκείνους. Ο παίκτης είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι περισσότερο απ’ όσα μέχρι τώρα έχουν συμβεί. Έγιναν κάποιες προτάσεις και κουβέντες, δεν… ψήθηκε ούτε ικανοποιήθηκε ο παίκτης και αναζητεί νέα ομάδα. Δεν θα αργήσει να τη βρει!

Είναι γνωστή η εκτίμηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Φιλανδό μέσο. Η συνεργασία τους ήταν άψογη στον Παναθηναϊκό. Άρα ένα το κρατούμενο: η ΑΕΚ είναι διεκδικήτρια και μάλιστα πολύ σοβαρή για τον παίκτη. Και από τη στιγμή που είναι και ελεύθερος, δεν υπάρχει και ηθική δέσμευση του Μελισσανίδη, όπως είχε πει και ο ίδιος.

Δεν είναι ή δεν θα είναι όμως μόνη της η ΑΕΚ. Ο Λουντ εδώ και καιρό έχει κάνει “κλικ” στο λιμάνι. Μη μου πείτε πως δεν έχετε διαβάσει/ακούσει πως στον Ολυμπιακό αρέσει ο Φιλανδός. Και δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Κρατάει 1-2 χρόνια. Όμως κάτι επίσημο δεν υπάρχει και δεν είναι και βέβαιο πως θα υπάρξει. Αντίθετα, στην ΑΕΚ το βλέπουν πιο ζεστά.

Τι θα κάνει ο ίδιος ο Λουντ; Θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Είναι το μόνο βέβαιο. Θα ήθελε και να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά… no money, no party. Θα δει τις επιλογές του και τι επίσημο θα έχει στα χέρια του, διότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι χειροπιαστό. Προτιμά κι αυτός τον Ουζουνίδη. Ξεκάθαρα. Τον ξέρει και γνωρίζει πως θα έχει ρόλο σημαντικό στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό και όσοι γνωρίζουν καλά την υπόθεση, επιμένουν πως άπαξ και ο Μελισσανίδης το πάρει απόφαση να κάνει τη χάρη του προπονητή του θα κλείσει το θέμα σε… πέντε λεπτά. Ακόμα και με λιγότερα χρήματα απ’ αυτά που ο παίκτης ζητούσε μέχρι πολύ πρόσφατα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments