Πολιτική

Βουλή Live – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Χορεύατε τσάμικο με τους χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα

Βουλή Live – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Χορεύατε τσάμικο με τους χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο βήμα της ολομέλειας της Βουλής.

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στον Αλέξη Τσίπρα.

Σημεία από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή:

-Εσείς πριν από ενάμισι χρόνο δεν είπατε στο συνέδριο του Economist ότι είναι αδύνατο να δεχθούμε πλεονάσματα 3,5% γιατί καταδικάζουν τη χώρα σε ύφεση και λιτότητα;

-Με τις σαχλαμάρες σας χάσατε 34 δισ. ευρώ ΑΕΠ τον χρόνο.

-Δηλώνετε υπερήφανοι για το δημοψήφισμα, ενώ έκλεισαν οι τράπεζες. Μας είπατε τι καλά που τα κάνατε όλα στο δημοψήφισμα. Μόνο που σας διέφυγε ότι σαν αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και του κλεισίματος των τραπεζών, χρειάστηκε και μία τρίτη ανακεφαλαιοποίηση. Καταστρέψατε με το δημοψήφισμα περίπου 25 δισ. ευρώ και χορεύατε τσάμικα στο Σύνταγμα.

-Αν δεν ήμασταν εμείς, η Ελλάδα θα είχε βγει από το Ευρώ.

-Καταστρέψατε με το δημοψήφισμα αξία του Έλληνα φορολογούμενου πάνω από 25 δισ. και πανηγυρίζατε. Κάνατε μία τούμπα, μία κωλοτούμπα, και εάν δεν ήμαστε εμείς δε θα είχε μείνει η χώρα στην Ευρώπη. Στον Μεϊμαράκη λέγατε ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης.

-Ο Ζάεφ, τι λέει; Όλη η καμπάνια του στηρίζεται στο επιχείρημα ότι για πρώτη φορά πήραμε από την Ελλάδα μακεδονική γλώσσα και εθνότητα. Ο ίδιος τα λέει. Γι’ αυτό λέμε ότι η συμφωνία είναι κακή, γιατί δώσατε κάτι που κανείς άλλος δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει.

-Για το θέμα της Novartis, γνωρίζετε πολύ καλά ότι μία κοινωνική επαφή τη διαστρεβλώσατε. Ο Φρουζής τότε δεν ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis; Εσείς δεν τον είδατε ποτέ; Δεν τον είδατε; Ούτε ως επικεφαλής των φαρμακοβιομηχάνων; Το βγάλατε σε δελτίο Τύπου.

-Εδώ και δύο χρόνια συγκροτήματα των ΜΜΕ – φερέφωνά σας, λένε ότι δεν βρεθήκαμε ποτέ σε διάσταση με τη σύζυγό μου, δεν σεβάστηκαν μία προσωπική μας περιπέτεια. Έγινε έλεγχος στη σύζυγό μου, φορολογικός και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Να μην αναφερθείτε ξανά στο όνομα της συζύγου μου. Είναι μία υπεύθυνη γυναίκα, δεν έκανε ποτέ δουλειές με το Δημόσιο και στοχοποιήθηκε. Η σύζυγός μου θα προσκομίσει κανονικά όλα τα στοιχεία που ζητά η επιτροπή Πόθεν Έσχες. Σας απαγορεύω να πείτε ξανά για τη σύζυγό μου.

-Να δω κύριε Τσίπρα, πώς θα πάτε στη ΔΕΘ. Πώς θα περπατήσετε στο δρόμο και θα εξηγήσετε στον κόσμο για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε live από τη Βουλή: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments