Αθλητισμός

Αποκαλύψεις: “Δεν έκλεισε το θέμα Παππά για τον ΠΑΟ – Ποιος Λαρεντζάκης; Ο Κόπονεν – Κουβαλά τρέλα ο Τζέιμς”

Αποκαλύψεις: “Δεν έκλεισε το θέμα Παππά για τον ΠΑΟ – Ποιος Λαρεντζάκης; Ο Κόπονεν – Κουβαλά τρέλα ο Τζέιμς”
Όλα όσα ειπώθηκαν για τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα.

Μεγάλες αποκαλύψεις για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα του έκανε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Δημήτρης Κοντός, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε πως ο Κόπονεν θα είναι ο αντί – Παππάς, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα φύγει τελικά ο Έλληνας γκαρντ.

«Να δώσουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, 4-5 μέρες. Είναι δύο πλευρές που γνωρίζονται καλά και υπάρχει περίπτωση επαναπροσέγγισης. Επειδή πρόκειται για τον Παππά και τον Παναθηναϊκό, αφήνω ένα περιθώριο. Δεν θα απέκλεια να υπάρξει επαναπροσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο», τόνισε.

Αν πάντως δεν υπάρξει λύση στη… ρήξη, τότε ο Πέτερι Κόπονεν κι όχι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη θέση. «Δεν έχει συνδεθεί το θέμα Λαρεντζάκη με τον Παππά. Αν στραβώσει οριστικά του Παππά, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κινηθεί για τον Κόπονεν. Είναι πιο έτοιμος παίκτης. Πάντως και ο Λαρεντζάκης έχει θέση σε ρόστερ ομάδας Ευρωλίγκας», σημείωσε.

Τέλος, για τον Μάικ Τζέιμς και όσα αναφέρει στο Twitter, σχολίασε: «Το θέμα Τζέιμς το ανακινεί ο ίδιος. Ακόμη και απεριόριστο μπάτζετ να είχε ο Παναθηναϊκός, είναι αμφίβολο αν θα τον κρατούσε. Ο Παναθηναϊκός πάει σε άλλο πλάνο. Δεν το συζητάμε πως είναι παικτάρα, αλλά η τρέλα που κουβαλά δεν είναι εύκολη να τη διαχειριστείς όλη τη χρονιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments