Αθλητισμός

Πρώην λάτιν του Ατρόμητου στο στόχαστρο του Άρη – Γερό μπάσιμο οι κίτρινοι

Πρώην λάτιν του Ατρόμητου στο στόχαστρο του Άρη – Γερό μπάσιμο οι κίτρινοι
Φοβερό ξεκίνημα του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι.

Ένα περίεργο μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό για την ομάδα του Άρη, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να κινείται αρκετά δυνατά, έχοντας όμως πολλά ανοιχτά «μέτωπα».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Sportime, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έχει βρει ακόμα λύσεις για τα οφειλόμενα σε ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει μεταγραφές που έχουν αρκετά μεγάλο κόστος.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Νίκολας Κολάσο, που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς και τελικά όπως φαίνεται, η συμφωνία θα επιτευχθεί και ο παίκτης θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον όμως «παίζει» και άλλο όνομα δυνατά για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή Παναιτωλικού και Ατρόμητου, Φερνάντο Γοδόϊ.

Ο 28χρονος Αργεντινός βρίσκεται τις δύο τελευταίες σεζόν στην Ταγιέρες, η οποία κατάφερε να τερματίσει πέμπτη στο πρωτάθλημα της. Ο παίκτης λοιπόν προτάθηκε στον Άρη από γνωστό μάνατζερ, ενώ στις πρώτες επαφές ζητήθηκαν 100 χιλιάδες για τον δανεισμό και ακόμα 300 χιλιάδες για το συμβόλαιο του παίκτη.

Πιθανότατα το όλο θέμα θα προχωρήσει και με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments