Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Η Γερμανία αποκλείστηκε λόγω του playstation

Μουντιάλ 2018: Η Γερμανία αποκλείστηκε λόγω του playstation
Σάλος στην Γερμανία μετά τις νέες αποκαλύψεις για το τι έκαναν οι παίκτες στο Μουντιάλ 2018.

Οι Γερμανοί προβληματίστηκαν, έψαξαν και φαίνεται ότι κατέληξαν στους λόγους που η εθνικής τους ομάδα, αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2018.

Κάτι που δεν έγινε λόγω έλλειψη τύχης, αλλά φαίνεται πως υπήρχαν αιτίες που διαμόρφωσαν τα δεδομένα του ιστορικού αποκλεισμού.

Ισως γι αυτό ο Γιοακίμ Λέβ, καθυστέρησε πριν επικοινωνήσει με τη DFB, για να επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να σεβαστεί το συμβόλαιο που τον συνδέει με τη γερμανική ομοσπονδία έως το 2022. Ήθελε να καταλάβει τι συνέβη.

Το σημαντικό είναι ότι στη Ρωσία δεν υπήρχε ομάδα αλλά ένα σύνολο ατόμων. Τις τελευταίες ημέρες, ο διευθυντής ομάδας Ολιβερ Μπίρχοφ παραδέχθηκε ότι «πάρα πολλοί παίκτες επικεντρώθηκαν στον εαυτό τους …».

Πάντως σύμφωνα με την Bild, ορισμένοι παίκτες της Γερμανίας έπαιζαν στο playstation μέχρι αργά το βράδυ. Μπίρχοφ και Λεβ, δεν κατάφεραν να… αποσυνδέσουν το διαδίκτυο και έτσι οι παίκτες είτε διοργάνωναν αγώνες μεταξύ… δωματίων είτε με φίλους που μένουν στη Γερμανία.

Από το Fifa18 στο Call of Duty, ξόδεψαν πολύ χρόνο κολλημένοι στην τηλεόραση αντί να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα. Η εφημερίδα Welt μαλιστα, γράφει χαρακτηριστικά για «παιδιά σε διακοπές ή σε ένα πιτζάμα-πάρτι, περισσότερο από επαγγελματίες και ενήλικες σε μια αποστολή για τον τίτλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments