Αθλητισμός

Θηρίο που φεύγει απ’ το NBA φέρεται να θέλει ο Παναθηναϊκός

Θηρίο που φεύγει απ’ το NBA φέρεται να θέλει ο Παναθηναϊκός
Έμεινε ελεύθερος από τους Πέισερς και τον θέλει η... μισή Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Έπειτα από μια αξιόλογη καριέρα στο ΝΒΑ, ο Αλ Τζέφερσον ετοιμάζεται να κάνει το άλμα στην Ευρώπη! Ο 33χρονος (ύψους 2,08μ.) πάουερ φόργουορντ/σέντερ σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το ΝΒΑ -καθώς οι Πέισερς τον αποδέσμευσαν- για πρώτη φορά και να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ειδικά στην Ευρωλίγκα.

Έτσι έχει προταθεί σε αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που αναζητούν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός! Οι άλλες ομάδες είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο δυναμικός καλαθοσφαιριστής έγινε ντραφτ το 2004 στο Νο15, ενώ ως τώρα έχει φορέσει τις φανέλες των Μπόστον Σέλτικς (2004-07), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2007-10), Γιούτα Τζαζ (2010-13), Σάρλοτ Μπόμπκατς/Χόρνετς (2013-16) και Ιντιάνα Πέισερς (2016-18).

Στην τελευταία του σεζόν, έπαιξε σε 36 ματς, έχοντας 7 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην χειρότερη πάντως επίδοσή του στα 14 χρόνια που αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Πάντως υπάρχουν σεζόν που ξεπερνούσε τους 20 πόντους, αγγίζοντας παράλληλα και διψήφιο αριθμό στα ριμπάουντ.

Πλέον μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τις εξελίξεις που θα υπάρξουν και αν ο Παναθηναϊκός ασχοληθεί με την περίπτωσή του, διεκδικώντας τον από τις υπόλοιπες ομάδες που θα ενδιαφερθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments