Οικονομία

Ηλεκτρονικά η λήψη πιστοποιητικού γενικού μητρώου για ατομικές εταιρείες

Ηλεκτρονικά η λήψη πιστοποιητικού γενικού μητρώου για ατομικές εταιρείες
Από την 1η Ιουλίου 2018 οι επαγγελματίες - μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν χρειάζεται να προσέρχονται στα γκισέ του Επιμελητηρίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου, διευρύνει τις υπηρεσίες του αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Υπενθυμίζεται από το Επιμελητηρίο ότι έχει ανοίξει τον δρόμο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών από το 2015 με τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Επιμελητηρίου (e-chamber), με προσωποποιημένες υπηρεσίες προς τα μέλη (μεταβολές, αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας, δυνατότητα ηλεκτρονικής χορήγησης πιστοποιητικών, προβολή επιχείρησης κ.λπ.), καθώς και υπηρεσίες προς τρίτους (ηλεκτρονική προεγγραφή ή εγγραφή ατομικής επιχείρησης, αναζητήσεις επιχειρήσεων) και έχει υποδεχθεί σε αυτό το διάστημα περισσότερες από 9.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις.

Σήμερα, με απόφαση της διοίκησής του, κάνει ακόμη ένα βήμα για την άμεση, ταχεία και σύγχρονη εξυπηρέτηση των μελών του.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου 2018 οι επαγγελματίες – μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν χρειάζεται να προσέρχονται στα γκισέ του Επιμελητηρίου, γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο, καθώς οι αιτήσεις προεγγραφής και εγγραφής ατομικών επιχειρήσεων, αλλά και αυτές των μεταβολών, λήψης πιστοποιητικού μελών εταιρειών (ιστορικό), γίνονται πλέον αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments