Αθλητισμός

Στην Αθήνα άνθρωπος του Παϊρότζ για συναντήσεις – φωτιά

Στην Αθήνα άνθρωπος του Παϊρότζ για συναντήσεις – φωτιά
Ποιους είδε ο συνεργάτης του Παϊρότζ τις προηγούμενες μέρες και τι συζήτησαν.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες κι εδώ συνάντησε τον γιο του, αλλά και τον στενό του συνεργάτη, Τζακ Σισρουμίντ που είχαν έρθει νωρίτερα.

Μπορεί ο Παϊρότζ να αποχώρησε χωρίς να αποχώρησε από την Ελλάδα και να άφησε τον Αλαφούζο να προχωρήσει με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά άφησε πίσω του στην Αθήνα το… δεξί του χέρι. Ο Σισρουμίντ δεν πέταξε μαζί με τον Ταϊλανδό broker και παρέμεινε στην Αθήνα για να προχωρήσει σε κάποιες επαφές και να κάνει συναντήσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Επίσημη ενημέρωση σχετικά με το ποιον είδε ο Σισρουμίντ δεν έχει υπάρξει, αφού έτσι κι αλλιώς από την πλευρά της Pan Asia διαρρέονται ελάχιστα πράγματα, ωστόσο οι φήμες αναφέρουν πως έγιναν κουβέντες με κυβερνητικά στελέχη αλλά και με ανθρώπους που ο Παϊρότζ θέλει να βάλει στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Κάποιοι αναφέρουν ότι ο Σισρουμίντ τα είπε με παλαιμάχους παίκτες του Παναθηναϊκού για να μπουν στη διοίκηση της ομάδας, όταν θα αλλάξει χέρια η ιδιοκτησία και μάλιστα πως το αποτέλεσμα ήταν θετικό σε αυτές τις πρώτες κουβέντες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments