Πολιτική

Χρησμός Καμμένου: “Όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή μην περιμένετε εκλογές”

Χρησμός Καμμένου: “Όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή μην περιμένετε εκλογές”
Η δήλωση του Πάνου Καμμένου στο περιθώριο της Συνόδου στο ΝΑΤΟ προκάλεσε νέα αναταραχή στην Αθήνα.

Πιεσμένος από το εσωτερικό του κόμματός του που κυριολεκτικά φυλλορροεί, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε ένα βήμα περισσότερο στη διάσταση απόψεων με το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή τη φορά στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Πάνος Καμμένος δεν είπε απλά πως δεν συμφωνεί με τη συμφωνία για το Σκοπιανό και πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το κόμμα του μία τέτοια συμφωνία, αλλά το πήγε λίγο παρακάτω.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, ο Πάνος Καμμένος απάντησε ως εξής: “Οσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας”.

Δεν απάντησε όμως τι θα συμβεί σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή πριν τη λήξη της τετραετίας. Λογικά σύμφωνα με τη μυστηριώδη δήλωσή του, σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ρίξει την κυβέρνηση.

Εκτός από τους χρησμούς του όμως επανέλαβε πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

“Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία”, τόνισε ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση για την επίθεση της Ν.Δ. εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Εθνικής Αμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: “Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα…”.

Όσον αφορά στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για “παραλογισμό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments