Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Γάνδη: Χωρίς νικητή η φιλική αναμέτρηση, 1-1 το σκορ

ΠΑΟΚ – Γάνδη: Χωρίς νικητή η φιλική αναμέτρηση, 1-1 το σκορ
Δεν πήρε την νίκη απέναντι στη Γάνδη ο ΠΑΟΚ, αφού έμεινε στο 1-1.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 1-1 με την Γάνδη σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε, στο 28 λεπτό, με εξαιρετικά όμορφο γκολ που πέτυχε ο Λεό Ζαμπά. Οι Βέλγοι ισοφάρισαν, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Πλάστουν.

Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί, σε αναλόγου χαρακτήρα ματς, με την Αντβέρπ την ερχόμενη Κυριακή.

Τελευταία στιγμή έμεινε εκτός πλάνων, για τους Θεσσαλονικείς, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, λόγω ενοχλήσεων στον εξω πλάγιο, ενώ προφυλάχθηκε, εξαιτίας ενοχλήσεων στο λαγονοψοϊτη, ο Λάζαρος Λάμπρου. Δε χρησιμοποιήθηκε, επιπλέον, ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί, με δανεισμό (με οψιόν αγοράς), στην Αστάνα, στο Καζακστάν.

Στην κροατική Χάιντουκ, ακόμη, μετακινείται, με κανονική μεταγραφή από τους «ασπρόμαυρους», ο Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στη Σέριφ Τίρασπολ, είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζονταν από τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν: Γλύκος, Κίτσιου, Βαρέλα, Χατσερίδης, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίδης (69′ Κρέσπο), Μιχόγεβιτς, Χαρίσης, Σάκχοφ (69′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (59′ Λημνιός), Ουάρντα (63′ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments