Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Αγνόησε το πρωτόκολλο και φρίκαρε την βασίλισσα Ελισάβετ (vids)

Ντόναλντ Τραμπ: Αγνόησε το πρωτόκολλο και φρίκαρε την βασίλισσα Ελισάβετ (vids)
Για άλλη μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε τα δικά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα πάνω του και τις περισσότερες φορές δεν είναι για… καλό. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η συνάντησή του με την βασίλισσα Ελισάβετ, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος αδιαφόρησε παντελώς για το πρωτόκολλο.

Μαζί με την σύζυγό του Μελάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να στήσει επί 15 λεπτά την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τον περίμενε στην αυλή του πύργου κάτω από μία τέντα, κοιτώντας δύο φορές το ρολόι της.

Από το ένα “φάουλ” στο άλλο

Με την άφιξή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του υπέπεσαν σε ένα ακόμη λάθος, αφού κανείς από τους δύο δεν έκανε υπόκλιση στην βασίλισσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Και συνέχισε ακάθεκτος

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Τραμπ δεν σταμάτησε εκεί. Καθώς αγναντεύει, χάνεται στις σκέψεις του και αδιαφορεί για το που βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την ψάχνει, την ώρα που η 92χρονη έχει μείνει πίσω και του δείχνει τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments