Ειδήσεις

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ – Στα… κόκκινα ο Λουτσέσκου για μεταγραφές

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ – Στα… κόκκινα ο Λουτσέσκου για μεταγραφές
Τι έδειξε η ήττα του ΠΑΟΚ στο φιλικό.

Με λάθη, κυρίως, στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σήμερα, σε φιλικό επίπεδο, στην Ολλανδία, από την Αντβέρπ, με 3-1. Παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές που, θεωρητικά, δε θα αποτελούν τις βασικές επιλογές για την ενδεκάδα του. Αύριο, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του σε ολλανδικό έδαφος, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Ντε Γκράαφσαπ.

Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Οπαρέ. Ο Λάμπρου ισοφάρισε, για τους «ασπρόμαυρους», στο 33′, με τους Μπολινγκί, Οβούσου, να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, με γκολ που πέτυχαν στο 45′ και 58′, αντίστοιχα.

Όπως είναι λογικό η ήττα έφερε κάποιες… γκρίνιες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Γκρίνιες που είχαν παρουσιαστεί έτσι κι αλλιώς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ο οποίος αργεί. Και εκτός από γκρίνιες, φέρνει και… συναγερμό, καθώς ο χρόνος περνάει και το πρώτο ματς με τη Βασιλεία πλησιάζει.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε: «Θέλαμε να δούμε σήμερα τη συμμετοχή και ποιοι από τους παίκτες που χρησιμοποιήσαμε, μπορούν να πλησιάσουν πιο πολύ στο βασικό σχήμα. Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει μηχανισμός μεταξύ τους. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, την πίεση, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κάποια αρνητικά στοιχεία, περίμενα λιγότερο καλό παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα λίγο πιο έτοιμοι, άλλοι όχι τόσο. Yπάρχει κούραση και πνευματική, αύριο (σ.σ. τελευταίο φιλικό με Ντε Γκράαφσαπ) θα είναι μια καλή προπόνηση, χρειαζόμαστε τα 90 λεπτά».

Ερωτηθείς για τον νεαρό Λευτέρη Λύρατζη, που ενσωματώθηκε τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Είναι μαζί μας τις τελευταίες μέρες, έλειπε γιατί ήταν με την εθνική U19. Ξεκουράστηκε λίγο μετά, όπως έπρεπε και τον φέραμε διότι θέλαμε να έχουμε ισορροπία σαν ομάδα».

Και κατέληξε ο Λουτσέσκου επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Προσπαθήσαμε στο διάστημα της προετοιμασίας μας να βρούμε γρήγορα τη “ χημεία” μας, να προετοιμαστούμε πνευματικά, τακτικά. Τώρα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πρέπει να ξεκουραστούμε για λίγο και με φρέσκια οπτική, να ανταποκριθούμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια μας. Θα είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία, έχουμε αυτοπεποίθηση. Το έργο μας δε θα είναι εύκολο, αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, με εμπειρία στο Champions League. Εχω, όμως, ισχυρή πίστη στην ομάδα, στον οργανισμό μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες, αυτές κρίνουν τα παιχνίδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments