Διεθνή

Ποια Μπριζίτ; Η διαχυτικότητα Μακρόν – Κιτάροβιτς πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο (pics&vids)

Ποια Μπριζίτ; Η διαχυτικότητα Μακρόν – Κιτάροβιτς πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο (pics&vids)
Ο... άτακτος Εμανουέλ Μακρόν, η διαχυτικότητα με την πρόεδρο της Κροατίας και τα... μούτρα της Μπριζίτ. Οι εναγκαλισμοί, τα φιλιά, η απονομή κάτω από τη βροχή.

Η Γαλλία επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου μετά από είκοσι χρόνια, χάρη στη νίκη επί της Κροατίας (4-2) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από τα επίσημα του “Luzhniki Stadium” είδαν τον τελικό, οι πρόεδροι των δύο χωρών. Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς βρέθηκαν στα επίσημα, με τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, να κάθεται ανάμεσά τους. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης βέβαια, έκανε ένα βήμα πίσω προκειμένου να δοθούν τα συγχαρητήρια από την ηττημένη στον νικητή.

Η κάμερα “έπιασε” την στιγμή, με τον πρόεδρο της Γαλλίας να φιλάει σταυρωτά και να αγκαλιάζει την ομόλογό του στην Κροατία.

Μακρόν και Κιτάροβιτς δεν σταμάτησαν να αλληλοσυγχαίρονται. Σε κάθε γκολ, είτε από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη. Σε κάθε φάση. Σε κάθε… ευκαιρία. Αμέτρητοι οι εναγκαλισμοί, αμέτρητοι και οι ασπασμοί μεταξύ τους. Στην εξέδρα της απονομής ανέβηκαν χέρι – χέρι και περίμεναν δίπλα – δίπλα τους ποδοσφαιριστές για να τους συγχαρούν. Η βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς δεν τους πτοούσε.

Όσο για τη Μπριζίτ; Κάπου κοντά στον άντρα της, όχι τόσο κοντά όμως όσο ο Κιτάροβιτς. Δεν το λέμε εμείς. Οι εικόνες το δείχνουν. Και το twitter το επισήμανε. Χιλιάδες χρήστες του Twitter γράφουν από χθες το βράδυ για τη διαχυτικότητα μεταξύ του προέδρου της Γαλλίας με την ομόλογό του της Κροατίας. Και για τη στεναχώρια της Μπριζίτ…
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments