Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για την Τρίτη

Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για την Τρίτη
Η κάρτα Λενορμάν της Τρίτης είναι ο Ήλιος (Άσσος Καρό).

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν ξέρετε ακόμη, τι αποζητά από εσάς αυτή η νέα ερωτική γνωριμία, που έχει μπει στην ζωή σας και την έχει αλλάξει. Οι εκλείψεις θα βγάλουν πολλά στην επιφάνεια.

Ταύρος

Μην δίνετε δικαιώματα μέσα στην εργασία σας και ειδικά μέσα από φλερτ που κυκλοφορούν εκεί. Αν θέλετε κάτι περισσότερο, αφήστε το …για τα έξω περιβάλλοντα.

Δίδυμοι

Δεν έχετε ακόμη πει σε κανέναν, τίποτα για αυτήν την νέα αισθηματική σχέση που έχετε δημιουργήσει. Μάλλον για κάποια θέματα σας προκαλούν ακόμη ανησυχία.

Καρκίνος

Ζείτε μέσα σε μια ερωτική ανησυχία και μάλλον δεν έχετε δώσει και πολλή σημασία, σε όλα τα άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής σας.

Λέων

Ένας νέος έρωτας είναι ακριβώς αυτό, που χρειάζεστε έτσι ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε την άσχημη σας ψυχολογία εν σχέση με το παρελθόν.

Παρθένος

Αν ξέρετε ότι μπορεί να χωρίσετε, με τον άνθρωπο σας αν πιάσει τις επαφές που ακόμη διατηρείτε με το παρελθόν σας, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε.

Ζυγός

Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλά νέα πρόσωπα που πια θα θελήσουν να σας γνωρίσουν πια και από κοντά.

Σκορπιός

Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί ή σας κάνει και ζηλεύετε, μέσα στην σχέση σας, απλά μην το επιτρέπεται να συμβαίνει για πολύ ακόμη.

Τοξότης

Το μόνο που υπάρχει αυτήν την στιγμή μέσα στο μυαλό σας είναι να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, και να ξεφύγετε από όλα αυτά που τώρα σας ταλαιπωρούν.

Αιγόκερως

Αν έχετε έστω και μια πιθανότητα, να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που τώρα έχετε χωρίσει, μην την αφήσετε να πάει χαμένη λόγω εγωισμού.

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στην οικονομική σας ζωή, που ακόμη δεν σας αφήνουν να ψάξετε πιο βαθιά σε άτομα και προσωπικότητες, για να βρείτε έναν νέο σύντροφο.

Ιχθείς

Υπάρχει ένα μυστικό στην ερωτική σας ζωή, που δεν θέλετε να το ξέρει κανείς. Τουλάχιστον μην μένετε πια δεσμευμένοι γύρω από αυτό.

Πηγή: astro-live.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments