Ζώδια

Μόδα Καλοκαίρι 2018 για κάθε ζώδιο

Μόδα Καλοκαίρι 2018 για κάθε ζώδιο
Το ντύσιμο που κάθε γυναίκα του Ζωδιακού πρέπει να κάνει φέτος το καλοκαίρι…

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και δεν ξέρεις τι ρούχα να πάρεις μαζί σου; Ή μήπως ετοιμάζεσαι να κάνεις επιδρομή στα μαγαζιά, τώρα που αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, αλλά δεν ξέρεις ποιο στυλ σου πάει; Μην αγχώνεσαι κοπελιά! Εμείς είμαστε εδώ!  Για να βρεις το τέλειο στυλ για σένα, διάβασε το Ζώδιο σου, αλλά και τον Ωροσκόπο και την Αφροδίτη σου!

Κριός: Είσαι σίγουρα μεγάλη… παίκτρια στο θέμα Μόδα! Είσαι ανεξάρτητη και δυναμική και αυτό θες να φαίνεται στο ντύσιμο σου, συνδυάζοντας το με άνεση! Τι καλύτερο από ένα εντυπωσιακό top, σορτς και ισόπατα άνετα πατούμενα για το Kαλοκαίρι 2018; Την αξίζεις την άνεση με τόσο… Κρόνο φέτος!

Ταύρος:  Δεν σου αρέσουν τα toomuchκαι τα κραυγαλέα ντυσίματα, ούτε το καλοκαίρι! Ακολουθείς ωστόσο την μόδα, αλλά στα δικά σου κλασσικά μέτρα!  Ένα απόλυτα θηλυκό φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, σεμνό και ταυτόχρονα σέξι, είναι το ιδανικό για φέτος το Καλοκαίρι! Κι αυτό το… σέξι το αξίζεις με έναν Ουρανό να σε (κακό)σιγοντάρει!

Δίδυμος: Το καλοκαίρι 2018, βρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς υπέροχα! Ο Ποσειδώνας ωστόσο σε μπερδεύει και φέτος! Αφού έτσι κι αλλιώς συνηθίζεις να αναμιγνύεις και ταιριάζεις διαφορετικές τάσεις, φέτος με τόσα… μπερδέματα, μπορείς να το υποστηρίξεις περισσότερο από ποτέ!

Καρκίνος: Δεν αλλάζεις εύκολα στυλ γιατί ξέρεις τι σου πάει! Ωστόσο η φλοράλ μόδα φέτος είναι με το μέρος σου! Και αστρολογικά, παρά τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ο Δίας σε κάνει λαμπερή!  Φυσικά ένα vintageεμπριμέ φόρεμα, θα ήταν το ιδανικό για φέτος!

Λέων: Δεν σε νοιάζει τόσο να ακολουθείς την μόδα, όσο να εντυπωσιάζεις με κάθε τρόπο! Φέτος ιδίως θες να ακολουθήσεις το… κλασσικό, αλλά ταυτόχρονα σέξι και εντυπωσιακό! Ναι, το Καλοκαίρι 2018 προστάζει για σένα animal print! Γιατί πάντα είσαι η βασίλισσα της ζούγκλας, αλλά κυρίως της καρδιάς μας!

Παρθένος: Ένα από τα mustχρώματα του φετινού Καλοκαιριού είναι το κοραλλί! Έλα όμως που όπως πάει σε σένα δεν πάει σε καμία! Γιατί είναι και φρέσκο αλλά και άκρως θηλυκό όπως εσύ! Άσε που φέτος οι πλανήτες σε προστάζουν να… λάμπεις!

Ζυγός: Λατρεύεις την μόδα, πας με τα… νερά της και το απολαμβάνεις! Το φετινό καλοκαίρι θέλει tattoo, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, γυμνασμένο μαυρισμένο κορμί και ματ κραγιόν! Είσαι έτοιμη μοντέλο του Ζωδιακού!

Σκορπιός: Όχι! Δεν θα σνομπάρεις το αγαπημένο σου μαύρο επειδή ήρθε Καλοκαίρι! Ένα μαύρο αέρινο φόρεμα και ακαταμάχητα σέξι είναι ότι χρειάζεσαι για να απολαύσεις φέτος, τα δώρα του Δία! Άλλωστε μην ξεχνάς: Το Καλοκαίρι 2018 σε ανακήρυξε την Βασίλισσα του!

Τοξότης: Φέτος το καλοκαίρι η μόδα προστάζει Fluo χρώματα και άνετα αλλά σέξι μακό t-shirts! Το καλύτερο σου! Φέτος το καλοκαίρι και οι πλανήτες και οι τάσεις, πάνε με τα γούστα σου!

Αιγόκερως: Παρόλο που σνομπάρεις τις τάσεις της μόδας, όλοι έχουν να λένε για το άψογο αριστοκρατικό στυλ σου! Μην σε νοιάζει που Κρόνος και Πλούτωνας είναι εναντίον σου! Η μόδα είναι με το μέρος σου, αφού το κυριλέ, είναι το mustτης εποχής!

Υδροχόος: Πάντα το ντύσιμο σου φωνάζει την δημιουργικότητα και την αυθεντικότητα σου! Όμως φέτος το Καλοκαίρι τα μαλλιά… ουράνιο τόξο, που είναι στην μόδα, είναι το καλύτερο σου, αφού μπορείς να αφήσεις την προκλητική φαντασία σου να οργιάσει! Σου αξίζει μία θετική, ιδίως φέτος που ο μπαμπάς Ουρανός σε έχει τρελάνει με τις ανατροπές του!

Ιχθύς: Επιτέλους! Ο ρομαντισμός στην μόδα! Μία βόλτα να κάνεις στα μαγαζιά, θα βρεις άπειρα παραμυθένια φορέματα, ανάλαφρα και θηλυκά! Ακριβώς ότι χρειάζεσαι! Ένα ρούχο σαν παραμύθ! Το παραμύθι του… Ποσειδώνα πρόσεχε μόνο, ε;

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments