Ζώδια

Ο Ήλιος παραμένει στον συναισθηματικό Καρκίνο – Τι σημαίνει αυτο;

Ο Ήλιος παραμένει στον συναισθηματικό Καρκίνο – Τι σημαίνει αυτο;
Αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε την ανάγκη για ζεστές επαφές και τρυφερές συναθροίσεις!

Σπάνια επικρατούν τόσο ευνοϊκές συγκυρίες, για να έρθετε πολύ πιο κοντά με όλους τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει κάποια συγγένεια ανάμεσά σας ή είναι απλά εκείνοι που έχετε επιλέξει να είναι στο πλευρό σας.

Όλοι έχουν την ανάγκη να μοιράζονται πιο ιδιαίτερες στιγμές, να κουρνιάζουν μέσα στο κουκούλι της αγάπης των ανθρώπων που πορεύονται μαζί στο μονοπάτι της ζωής τους… Τόσο τις στιγμές ευτυχίας και χαράς, όσο και τις μέρες που είστε κακόκεφοι ή στριφνοί!

Η εποχή του Καρκίνου είναι ιδανική για να απολαύσετε αυτό το κλίμα. Από την είσοδο του Ήλιου στο καβούκι του κάβουρα στις 21 Ιουνίου, τα κύματα έγιναν λίγο πιο επιθετικά στον ωκεανό των συναισθημάτων.

Όμως, αυτό είναι το δώρο που προσφέρει αυτό το ζώδιο του Νερού: επιτρέπει σε όλους να μελετήσουν τα βάθη τους και να αγκαλιάσουν όλη την γκάμα των αισθημάτων και των αισθήσεών τους. Πώς αλλιώς θα μπορούσε ο άνθρωπος να συνειδητοποιήσει ποια κεντρίσματα τον ωθούν στον πιο καταιγιστικό συναισθηματισμό του;

Αν νιώθατε πιο απομονωμένοι ή εριστικοί τον τελευταίο καιρό, το πιο πιθανό είναι να μην τιμούσατε τα προσωπικά σας όρια. Σκεφτείτε τον Καρκίνο από τη μεταφορική του οπτική: οι απειλητικές δαγκάνες του και το απρόσβλητο περίβλημά του, είναι η προστατευτική ασπίδα ενός εξαιρετικά τρυφερού περιεχομένου!

Ο καθένας πρέπει να φροντίσει να έχει οριοθετήσει τον δικό του «χώρο ασφάλειας». Για κάποιους μπορεί να είναι η κλειδαριά που βάζουν στην πόρτα του δωματίου τους, ώστε κανείς να μην μπαίνει απρόσκλητος. Για κάποιους άλλους είναι η ενοικίαση ενός προσωπικού χώρου, μακριά από την οικογενειακή εστία. Η διασφάλιση της ατομικότητας, είναι αυτή που τελικά θα σας δώσει χώρο για περισσότερη οικειότητα… Είναι πολύ πιο εύκολο να είστε παρόντες για τους άλλους, όταν έχετε ισορροπήσει τον εαυτό σας στον δικό σας χώρο και χρόνο!

Η ανάγκη ισοστάθμισης του «εγώ» με το «εμείς», θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής όλων την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Αυτό οφείλεται στο Τέταρτο της Σελήνης που θα αναδυθεί μέσα στον αρμονικό Ζυγό. Αν κάποιες σχέσεις σας είναι κάπως ασύμμετρες, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τις ανισότητές της. Μιας και ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν θα υιοθετήσει ακραίες συμπεριφορές για να θέσει τις απόψεις του.

Κατ’ ακρίβεια, οι συναισθηματικές εξάρσεις μπορεί να έχουν βλαβερές συνέπειες υπό αυτές τις σεληνιακές ακτίνες της ειρήνης, της αγάπης και της αρμονίας. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν ετοιμάσετε το σκηνικό σας σαν ένας φιλήδονος εσωτερικός διακοσμητής… Επιλέξτε γαλήνιους φωτισμούς, απαλή και μελωδική μουσική, χαλαρωτικό περιβάλλον. Έτσι θα κερδίσετε τον πιο παραγωγικό και ειλικρινή διάλογο!

Αν πρόκειται να κάνετε κάποιες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις αυτή την εβδομάδα, δεν ενδείκνυται να ορμήσετε στην αίθουσα συνεδριάσεων και να αρχίσετε να αραδιάζετε νούμερα. Προτιμήστε να κεράσετε τους συνομιλητές σας ένα γεύμα! Αν βρίσκεστε σε απόσταση, οργανώστε μια διαδικτυακή συνάντηση και θερμάνετε το κλίμα με ένα εμφανές φιλικό λογότυπο. Ακόμα και σε μια εικονική συνεδρίαση, η προσωπική χροιά θα ενισχύσει τις προοπτικές σας να κλείσετε τη συμφωνία!

Η στιγμή που ίσως να δυσκολευτείτε να διατηρήσετε κάποια διακριτικότητα, αναμένεται να είναι την Κυριακή 22 Ιουλίου. Ο Ήλιος θα εγκαταλείψει τα τρυφερά κροταλίσματα του Καρκίνου, για τα εγωκεντρικά διαμερίσματα του φλογερού Λέοντα. Αυτή η ουράνια μετάβαση, είναι η πιο έντονη του Ήλιου κάθε χρονιά.

Μετά από τέσσερεις εβδομάδες χωρίς να δίνει κανείς «στίγμα», όλος ο κόσμος γίνεται ένα απέραντο σόου ταλέντων! Προσπαθήστε να μειώσετε κάπως το φως σας κάτω από κάποιο στέγαστρο, αν και η λάμψη θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Η εποχή του Λέοντα είναι το απόγειο της ευκαιρίας να επιδείξετε τα ταλέντα σας – που μπορεί να ενέχουν το προσκήνιο, μπορεί και όχι. Μέχρι και τις 23 Αυγούστου είναι η ιδανική περίοδος για να δράσουν οι καλλιτέχνες, όπως και να αναδυθούν οι πιο επιβλητικοί ηγέτες του κόσμου.

Καταλάβετε το μέρος που δικαιούστε σε κάθε είδους θρόνους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δημιουργήσετε ένα δικό σας βασίλειο. Η γενναιόδωρη ενέργεια του Λέοντα θα βγάλει τους πάντες από τις προστατευτικές τους φούσκες και θα τους κάνει πιο μεγαλόψυχους προς τους υπόλοιπους ανθρώπους!

Φυσικά, είναι αναμενόμενο να υπάρξουν και επιδείξεις υπερβολικές, εγωκεντρικές και ναρκισσιστικές. Αν δεν μπορέσετε να τις αποφύγετε, καθίστε αναπαυτικά με το ποπ κορν σας στα χέρια… Αν μη τι άλλο, θα είναι οπωσδήποτε διασκεδαστικές!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments