Ελλάδα

Πάτρα: Σκότωσαν την συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου – Τη βασάνισαν για ένα δακτυλίδι

Πάτρα: Σκότωσαν την συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου – Τη βασάνισαν για ένα δακτυλίδι
Οι δράστες εισέβαλαν "αριστοτεχνικά" στο σπίτι της στην Πάτρα δίχως να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος παραβίασης.

Συγκλονιστικές είναι η λεπτομέρειες του εγκλήματος στην Πάτρα από τον θάνατο μιας 88χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με της πρώτες πληροφορίες μάλιστα, πρόκειται για την συμπεθέρα του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Η Φούλα Παπανδρέου, φέρεται να έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του δράστη ή των δραστών που εισέβαλαν σπίτι της. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως της έκλεισαν ταυτόχρονα το στόμα και τη μύτη και κατέληξε λόγω ασφυξίας.

«Οι κακώσεις δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει εξωτερικός παράγοντας, δηλαδή άτομο ή άτομα – και απομένει να δούμε τι προκάλεσαν εσωτερικά αυτές οι κακώσεις, και αν οδήγησαν στην αιτία θανάτου», δήλωσε η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Η νεκροψία – νεκροτομή που πρόκειται να γίνει σήμερα στη σορό της 88χρονης, αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες και τα αίτια το τραγικού περιστατικού, την ώρα που η Αστυνομία, καταλήγει πως πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία, όπως προέκυψε από την εξέταση του χώρου και των στοιχείων που βρέθηκαν σε αυτό.

Δεν φορούσε την βέρα της

Σοκ προκαλεί η πληροφορία πως από το χέρι της άτυχης γυναίκας, έλειπε η χρυσή της βέρα. Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, η ηλικιωμένη συνήθιζε να φορά τη βέρα της και κατά δήλωση των οικείων της, μετά τον εντοπισμό της σορού της στο διαμέρισμα της, δεν το έφερε στο δάχτυλο της.

Ερωτηματικό πάντως εξακολουθεί να παραμένει για την Αστυνομία, το γεγονός πως αν και το διαμέρισμα της 88χρονης, βρέθηκε αναστατωμένο και εντοπίστηκαν ίχνη σε έπιπλα και σημεία, όπου φυλάσσονταν χρήματα και κοσμήματα, μέχρι στιγμής ο δράστης ή οι δράστες δεν φαίνεται να λείπει κάτι.

Υπενθυμίζεται πως στην εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, γεγονός που ενισχύει το σενάριο η άτυχη γυναίκα, να άνοιξε στο δολοφόνο της. Το έγκλημα υπολογίζεται πως διαπράχθηκε μεταξύ 12 με 2 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γούναρη.

Είχε παραγγείλει ψώνια από το σούπερ μάρκετ αλλά δεν άνοιξε ποτέ

Η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί. Όταν έφθασε ο υπάλληλος του supermarket κανείς δεν άνοιγε την πόρτα.

Οι συγγενείς της ανησύχησαν και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν την σορό της άτυχης γυναίκας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της χθεσινής υπόθεσης ανθρωποκτονίας και ληστείας στην Πάτρα

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διενεργούνται συνεχείς και συστηματικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας και ληστείας, που διαπράχθηκε, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν, σε διαμέρισμα 88χρονης ημεδαπής, στο κέντρο της πόλης όπου με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσαν, ένα χρυσό δαχτυλίδι και ερεύνησαν τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού της.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από γείτονές της, χθες το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της νεκρή.

Στον τόπο του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα αυτοψία από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και από την Ιατροδικαστή Πατρών.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη”.

Πηγή: tempo24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments