Τεχνολογία

Μια θεαματική βροχή από πεφταστέρια ετοιμάζει εταιρία στη Χιροσίμα

Μια θεαματική βροχή από πεφταστέρια ετοιμάζει εταιρία στη Χιροσίμα
Γιαπωνέζικη start-up εταιρεία ετοιμάζει μια "κατά παραγγελία" βροχή από πεφταστέρια στη Χιροσίμα.

Γιαπωνέζικη start-up εταιρεία ετοιμάζεται να διοργανώσει μια θεαματική βροχή διαττόντων αστέρων πάνω από την πόλη της Χιροσίμας την άνοιξη του 2020, ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσει πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο που θα θέλουν να απολαύσουν μια “κατά παραγγελία” βροχή από πεφταστέρια.

Η εταιρεία ALE που έχει έδρα στο Τόκιο βάζει τώρα τις τελευταίες πινελιές στην ανάπτυξη των δυο μικρο-δορυφόρων της, οι οποίοι, μόλις τεθούν σε τροχιά, θα μπορούν να εκτοξεύσουν μικρές μπάλες. Αυτές θα διαλύονται όταν θα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα, εκπέμποντας πολύ έντονη λάμψη την ώρα που θα έρχονται σε επαφή με τα μόρια του αέρα.

Οι δορυφόροι, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, θα μεταφερθούν στο διάστημα το ερχόμενο έτος, ο ένας από πύραυλο της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Εξερεύνησης του Διαστήματος (Jaxa) και ο άλλος από πύραυλο του ιδιωτικού τομέα.

Σε καθέναν θα υπάρχουν 400 μπάλες μιας χημικής σύνθεσης που αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Το χρώμα τους θα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα συστατικά που θα έχουν χρησιμοποιηθεί. Αυτές επαρκούν για 20 με 30 εκδηλώσεις, σύμφωνα με την εταιρεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments