Ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή

Ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή
Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός 

Μπείτε στο μάτι του κυκλώνα, όχι στην σαρωτική του μανία! Θα ξεπεράσετε το χάος που σας περιβάλλει, αν επιστρατεύσετε την αποτελεσματικότητά σας και αρχίσετε να μειώνετε καθετί που περισσεύει. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να βγείτε κερδισμένοι με οδηγό σας την οργάνωση. Οι ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν, έχουν τη δυναμική να ενισχύσουν το χαμόγελό σας και να σας κάνουν ανέλπιστα δημοφιλείς!

 Ταύρος

Οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι σε απόσταση αναπνοής, αγαπητοί Ταύροι! Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό και τον τομέα σας των σχέσεων, θα σας ωθήσει να βγείτε και να συναντήσετε πολύ κόσμο για να προωθήσετε την προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι, να ξέρετε ότι δεν θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει αν δεν κάνετε κάτι γι’ αυτήν… Πάρτε πρωτοβουλίες σήμερα, για να δοκιμάσετε νέες χαρές για δύο – στην κρεβατοκάμαρα!

Δίδυμοι

Πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο της διάθεσής σας σήμερα, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον ορμητικό Άρη! Είναι η στιγμή να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία στα μικρά πράγματα, γιατί το συναίσθημά σας μπορεί να είναι πιο τραχύ απ’ όσο αντέχετε – και εσείς και οι άλλοι γύρω σας… Όσο χρόνο κι αν χρειαστεί η διαδικασία εξισορρόπησης, αφιερώστε τον για να βρείτε την απαραίτητη γαλήνη και αρμονία. Αν είχατε υπόψιν σας να βγείτε απόψε, να ξέρετε ότι θα σας ωφελήσει περισσότερο να αποζητήσετε την ηρεμία ενός χαλαρωτικού αφρόλουτρο!

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα για τον εαυτό σας; Η σημερινή επεκτατική ενέργεια της Σελήνης στον Σκορπιό, σας προκαλεί να δοκιμάσετε ακόμα και μια πιο τολμηρή ενδυματολογική επιλογή απ’ όσο συνηθίζετε. Επίσης ευνοούνται οι δυναμικές ρομαντικές προσεγγίσεις, γιατί θα σας κάνουν ακαταμάχητους… Είναι πάντα καλύτερα να επιλέγετε να συμπράττετε, με όσους δεν μπορείτε να ξεπεράσετε!

Λέων

Όποια τολμηρά σχέδια κι αν έχετε για το βράδυ της Παρασκευής, σήμερα καλείστε να διαπρέψετε στον τρυφερό τομέα. Επειδή αγαπάτε βαθιά τους δικούς σας ανθρώπους και τους πιστεύετε, γίνεστε οι ήρωές τους και καταφέρνετε να μεγεθύνετε τα ταλέντα τους. Σκεφτείτε αν μπορείτε να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες σε άτομα του φιλικού σας κύκλου ή να αναλάβετε ένα μέρος των υποχρεώσεών τους αν πρόκειται για τον εργασιακό σας χώρο. Όχι μόνο θα κάνουν τα πάντα για να σας ευχαριστήσουν, θα ενδυναμωθεί η σχέση σας με τον καλύτερο τρόπο!

Παρθένος

Σήμερα αναζητήστε τη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων, αγαπητοί Παρθένοι! Πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, ζητήστε τις απόψεις άλλων ατόμων με γνώση επί του θέματος – για να μην καταλήξετε να χαθείτε στις αμέτρητες σελίδες του διαδικτύου. Αν και κάθε τελική απόφαση εναπόκειται σε εσάς και μόνο, οι πολλές οπτικές θα διευρύνουν πολύ τις επιλογές σας. Εξάλλου, η συνεργασία κάνει κάθε εργασία πολύ πιο ευχάριστη – αρκεί να μην εμμείνετε στο να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο και μόνο!

Ζυγός

Παραδεχθείτε το, προτιμάτε να κάνετε την εκκίνηση καινούργιων εγχειρημάτων, χωρίς απαραίτητα να τα ακολουθείτε μέχρι τον τερματισμό τους. Το μυαλό σας είναι κάπως διάσπαρτο αυτές τις μέρες, γι’ αυτό σας πιέζει η πληθώρα εκκρεμοτήτων. Μήπως πρέπει να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο; Τώρα είστε πιο σοφοί και θα κινηθείτε με συνέπεια, αντί να αναζητάτε σύντομους δρόμους λόγω πίεσης χρόνου. Στήστε ένα πιο αποδοτικό πρόγραμμα, που θα σας βοηθήσει να κλείσετε όλες τις παλιές υποχρεώσεις πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Σκορπιός

Σήμερα πρέπει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, καθώς η Σελήνη διασχίζει το ζώδιό σας. Σε μόλις δύο μέρες, αυτή η ευκαιρία θα χαθεί και μαζί της η ενέργεια και η πολυτέλεια του χρόνου! Βάλτε προτεραιότητες σε όλες τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να αφήσετε χρόνο για όσα αγαπάτε να κάνετε. Παραμερίστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα – που όσο κι αν σοκάρει τους άλλους αρχικά, θα σας ευχαριστήσουν στη συνέχεια!

Τοξότης

Σήμερα θα αποζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Με τη Σελήνη να κεντρίζει τον νωχελικό 12ο Οίκο σας, ίσως να δυσκολευτείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοικτά. Επειδή κι εσείς δικαιούστε να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας ενίοτε, μην νιώθετε άσχημα που θα έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα. Για τώρα ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε, ηρεμήστε – και μην εκπλαγείτε αν η μούσα του χορού σας ξυπνήσει στο μέσο της νύχτας και ζητήσει γλέντι!

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας για ουσιαστικές αποφάσεις θα είναι σε έξαρση σήμερα, γι’ αυτό αξιοποιήστε σε αυτή την παρόρμηση! Η Σελήνη από τον 11ο Οίκο σας της περιπέτειας, θα σας στρέψει προς ασυμβίβαστες εμπειρίες. Επειδή συνήθως είστε συγκρατημένοι, πολλοί θα εκπλαγούν όταν θα γίνετε η ψυχή της παρέας – ειδικά αν γνωρίζουν μόνο την επαγγελματική σας πλευρά. Ανοιχτείτε, επικοινωνήστε με φιλικά άτομα που έχετε να μιλήσετε καιρό, κάντε όσα έχετε παραμελήσει ή δεν συνηθίζετε!

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον φιλόδοξο και ασυγκράτητο 10ο Οίκο σας σήμερα, δεν πρόκειται να κοιτάξετε προς το σαββατοκύριακο αν δεν τελειώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας! Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, αξιοποιώντας τη νωχελική απόδοση όλων των άλλων λόγω καλοκαιριού… Τα άδεια γραφεία ενδέχεται να σας χαρίσουν την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους υψηλότερα ιστάμενους, ώστε να τους γνωστοποιήσετε τις λαμπρές σας ιδέες. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, διεκπεραιώστε εκκρεμότητες και μετά περάστε στο πρόγραμμα για την αποψινή σας έξοδο!

Ιχθύες

Πείτε τις αλήθειες σας σήμερα, ακόμα κι αν θα ταράξουν τα νερά για πολλά και πολλούς! Όταν η ειλικρίνεια έχει αυθεντική αφετηρία, κανείς δεν θα σας μέμψει. Όσο κι αν η ιδιοσυγκρασία σας διαθέτει άμετρη κατανόηση, μπορείτε κι εσείς να φανείτε σκληροί όταν το απαιτούν οι συγκυρίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αξιολογήσετε και τη θέση των άλλων πριν μοιράσετε συμβουλές… Ίσως η συναισθηματική τους κατάσταση να μην επιτρέψει να αντιληφθούν άμεσα τις καλές σας προθέσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments