Ζώδια

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο
Δείτε τις προβλέψεις για το ζώδιό σας για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κριός

Μια περιπέτεια στα μαγαζιά λαδώνει τα γρανάζια της δημιουργικότητάς σας αυτό το Σάββατο. Αντί να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά, να ανακυκλώσετε και να μεταμορφώσετε σε κάτι άλλο; Από αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, βίντατζ ρούχα έως παλιές, κλασικές φωτογραφικές μηχανές Πολαρόιντ, όλα τα παλιά γίνονται ξανά νέα.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 23 Αυγούστου. Μετά από έναν μήνα χαλάρωσης στην παραλία, είστε έτοιμοι να επαναφέρετε την λάμψη σας και να ξυπνήσετε το εορταστικό πνεύμα σας. Οι υποσχέσεις για ρομαντικές προοπτικές αφθονούν για τα αδέσμευτα Κριάρια, έτσι επιστρέψτε στο παιχνίδι του έρωτα με μια σέξι αλλαγή στην εμφάνισή (ή στα εσώρουχα) σας. Σε σχέση; Κάντε κάτι δημιουργικό μαζί για να ξαναφουντώσετε τη φλόγα, όπως το να δημιουργήσετε μια μπάντα, να ανακαινίσετε την κρεβατοκάμαρά σας ή να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό ταξίδι.

Ταύρος

Οι πλανήτες της Κυριακής επιτρέπουν μια σπατάλη σε ένα οικιακό «αντικείμενο», ειδικά αν αυτή η πολυτελής προσθήκη έρχεται σε ζευγάρι. Από διακοσμητικά μαξιλάρια, κούπες του καφέ σε βικτωριανά κηροπήγια, τα ζευγάρια φέρνουν ζευγάρια. Τώρα η πραγματική ερώτηση: Ποιον θα καλέσετε να μοιραστεί μαζί σας τη χαρά της νέας αγοράς σας; Με τη Σελήνη στη ζώνη της σχέσης σας, ένας απογευματινός καλεσμένος μπορεί να σας κρατήσει ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το σπίτι σας, σπιτάκι σας γίνεται ακόμα πιο φιλόξενο, όταν ο Ήλιος περάσει στον Λέοντα και στον τέταρτο Οίκο σας. Στρώστε την τραπεζαρία και ξεσκονίστε τα καλά σερβίτσια. Από τώρα έως τις 23 Αυγούστου το σπίτι σας μπορεί να γίνει το κέντρο ψυχαγωγίας για την παρέα σας. Αλλάξτε τις προτεραιότητές σας για να μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Μπορείτε ακόμα να καλέσετε μερικούς συγγενείς να μείνουν μαζί σας το Σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως να έχετε την έμπνευση να ξεσκονίσετε λίγο τη φωλιά σας ή να κοιτάξετε ποιες άλλες διαθέσιμες φωλιές υπάρχουν εκεί έξω!

Δίδυμος

Ελέγξτε τα γεγονότα πριν πάτε και κάνετε δημόσιες δηλώσεις το Σάββατο. Οι βασικές λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν πριν τελειώσει η ημέρα, γι’ αυτό να έχετε υπομονή και να είστε σχολαστικοί. Και πριν ανακοινώσετε τα νέα σας, μιλήστε με όλους όσους εμπλέκονται. Μπορεί να μη θέλουν να γίνουν βούκινο στην ενημέρωση του στάτους σας. Ακόμα και τότε, σκεφτείτε αν η στρατηγική σας είναι ευθυγραμμισμένη με τα λόγια και τη στιγμή. Φροντίστε να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές τις σημαντικές συμμαχίες και να τις κρατήσετε χαρούμενες.

Από την Κυριακή, ετοιμαστείτε για την πραγματική διασκέδαση! Καθώς ο ακτινοβόλος Ήλιος περνά στον Λέοντα και στον κοινωνό τρίτο Οίκο σας έως τις 23 Αυγούστου, θα κρατάτε τα ηνία των κοινωνικών σχεδίων (δηλ., στο στοιχείο σας). Κρατάτε μαζί σας τον φορητό φορτιστή σας. Το τηλέφωνό σας θα πάρει φωτιά από προσκλήσεις παλιών φίλων και νέων γνωστών. Αδελφικά πνεύματα μπορεί να εμφανίζονται από το πουθενά και η σύνδεση με κάποιον, είτε δημιουργική είτε ρομαντική, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι σοβαρό.

Καρκίνος

Οι συμβουλές σας μπορεί να είναι τόσο καλές που να αξίζουν τη δική τους εκπομπή, αλλά προσέξτε πολύ πριν παίξετε την Όπρα αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη και τον Ερμή σε μια μπερδεμένη γωνία, μπορεί να παρασυρθείτε σε κάτι που ξεπερνά το μισθό σας ως εθελοντές ψυχολόγοι. Εξάλλου, δεν θέλετε να σας ρουφήξουν τα θέματα των άλλων στο ζενίθ της καλοκαιρινής εποχής, έτσι δεν είναι; Στις περισσότερες περιπτώσεις, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακούτε συμπονετικά, να προτείνετε ένα βιβλίο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του άλλου και να κάνετε τα πάντα για να μην προσφερθείτε να κουβαλήσετε εσείς το βαρύ φορτίο.

Μια καλύτερη ιδέα: Φάτε ένα ακόμα κομμάτι τούρτας και κάντε μια ευχή. Η σεζόν του Καρκίνου τελειώνει την Κυριακή, αλλά μην σκάτε! Ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και δυναμώνει τον δεύτερο Οίκο σας, της δουλειάς και των οικονομικών, έως τις 23 Αυγούστου. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, θα χρειαστούν περισσότερα από ελπίδες και όνειρα. Χρειάζεστε ένα σχέδιο δράσης. Ξεκινήστε από το να κάτσετε να σκεφτείτε τι θα σας φτάσει εκεί: Εκπαίδευση; Χρηματοδότηση; Έπειτα κάντε τα βήματα ένα προς ένα μέχρι να φτάσετε τη γραμμή του τερματισμού.

Λέων

Το Σάββατο, η καλά χρονισμένη ανακοίνωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το ντεμπούτο των τελευταίων νέων σας. Αν και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, μπορεί να τρομάξετε τους άλλους αν δείξετε όλα τα χαρτιά σας ταυτόχρονα. Συγκρατηθείτε λίγο. Κάντε μια νύξη, αφήστε τους να ρίξουν μια κλεφτή ματιά, δώστε τους μια πρώτη γεύση αυτού που έχετε να προσφέρετε. Όταν θα εξάψετε την περιέργειά τους, θα τους κάνετε να κρέμονται απ’ τα χείλη σας.

Η πρώτη δουλειά της Κυριακής: Καλέστε τον φούρνο και παραγγείλετε την τούρτα των γενεθλίων σας! Ο κοσμικός κυβερνήτης σας, ο ακτινοβόλος Ήλιος, τελειώνει το πέρασμα του των τεσσάρων εβδομάδων από τον ονειρικό δωδέκατο Οίκο σας και ξεκινά τη σεζόν του Λέοντα! Μέχρι τις 23 Αυγούστου, το δώρο του σύμπαντος για σας είναι ένα προσωπικό έργο που θα ανανεώσει την ενέργειά σας. Μην το πολυσκεφτείτε: Ξεκινήστε την περιπέτεια, είτε αποτολμάτε μια νέα επιχειρηματική ιδέα είτε επισκέπτεστε φίλους σε μια μακρινή γωνιά του κόσμου. Προστατεύστε την ελευθερία σας, ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε και να εξερευνείτε χωρίς κανένας να σας κόβει τα φτερά.

Παρθένος

Οι φήμες λένε; Μμμ. Μάθετε τα πραγματικά γεγονότα πριν αντιδράσετε αυτό το Σάββατο. Με την ευαίσθητη Σελήνη και τον εκφραστικό Ερμή σε σύγκρουση, επηρεάζεστε εύκολα από τα κουτσομπολιά. Δυστυχώς, αυτή η στρεβλωμένη εκδοχή της αλήθειας μπορεί να σας στείλει σε μια άσκοπη συναισθηματική λούμπα. Ο μόνος τρόπος για να αποκαλύψετε την πραγματική ιστορία είναι να τη διερευνήσετε μόνοι σας. Εάν δεν το δείτε με τα μάτια σας ή δεν το ακούσετε με τα αυτιά σας, μην πιστεύετε.

Οδηγία για την Κυριακή: Κόψτε ταχύτητα. Ο Ήλιος γλιστράει στον Λέοντα και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, δίνοντάς σας μια ευλογημένη ευκαιρία να χαλαρώσετε. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, η ολοκλήρωση των έργων είναι πιο σημαντική από την έναρξη οτιδήποτε καινούργιου. Επιπλέον, είναι η ιδανική στιγμή για να συγυρίσετε –από τις μονάδες αποθήκευσης σας μέχρι τις λίστες των φίλων σας στα κοινωνικά δίκτυα. Θέλετε να είστε στα καλύτερά σας μέχρι τις 23 Αυγούστου, όταν ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας και ανάψει τη μηχανή στο φουλ.

Ζυγός

Όσο και να θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία, δεν μπορείτε να συμβιβάσετε την αλήθεια σας! Πείτε αυτό που θέλετε αυτό το Σάββατο, Ζυγοί. Παρόλο που οι φίλοι σας μπορεί να διστάζουν να συζητήσουν παγκόσμια θέματα την ώρα του καφέ, η άποψή σας πρέπει να ακουστεί. Ποιος ξέρει; Θα μπορούσατε να εμπνεύσετε μερικές αδρανείς ψυχές να επανασυνδεθούν με το ακτιβιστικό πνεύμα τους –ή ακόμα και να κάνετε κάτι το Σάββατο, κάτι που θα κάνει τη διαφορά για κάποιον στην παρέα σας.

Την Κυριακή, τα φτερά σας αρχίζουν να χτυπάνε σε ρυθμό πάρτι. Μετά από τέσσερις επίπονες εβδομάδες, ο διασκεδαστικός Ήλιος περνά στον Λέοντα και στον ενδέκατο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων. Μέχρι τις 23 Αυγούστου, θα είστε στη διεύθυνση της ψυχαγωγίας για τους φίλους σας. Κανονίστε συγκεντρώσεις και δραστηριότητες που προκαλούν σκέψη, όπως υπαίθρια φεστιβάλ κινηματογράφου και ηχητικά λουτρά. Ψάξτε διαφορετικά μέρη και συνδυάστε νέες γνωριμίες με την παρέα σας. Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

Σκορπιός

Χρήματα, δύναμη, σεβασμός! Όλα τα θέλετε, Σκορπιοί, αλλά μήπως η φιλόδοξη προσπάθειά σας έχει καταπνίξει τη δημιουργικότητά σας; Αυτό το Σάββατο, μη χάσετε την αυτοέκφρασή σας καθώς προσπαθείτε να αποκτήσετε στάτους. Αντί να ακολουθείτε τους άλλους, καλύτερα να μείνετε λίγα βήματα μπροστά τους. Περάστε χρόνο αναπτύσσοντας μια καινοτόμο ιδέα. Δοκιμάστε ένα νέο στυλ ή μια νέα τεχνική. Μπορεί να πάρετε μερικές αχαλίνωτες ματιές και να κάνετε μερικά φρύδια να σηκωθούν –το σημάδι που δείχνει ότι είστε σίγουρα στον σωστό δρόμο!

Βάλτε το καλοκαιρινό καπέλο σας την Κυριακή! Ο Ήλιος εκτοξεύεται στον επαγγελματικό δέκατο Οίκο σας, δίνοντάς σας σταθερή ώθηση προς τα πάνω από τώρα μέχρι και τις 23 Αυγούστου. Το ερώτημα είναι αυτό: Πού θέλετε να φτάσετε; Μόλις το έχετε ξεκαθαρίσει αυτό, δεσμευθείτε να κάνετε τρία συγκεκριμένα βήματα για να προωθήσετε την ατζέντα σας. Χρειάζεστε βοήθεια; Ένας σύμβουλος καριέρας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους μεγάλους στόχους σας και να σας καθοδηγήσει κατά τις αρχικές φάσεις.

Τοξότης

Χαλαροί στην παραλία; Ναι, παρακαλώ. Η Σελήνη στον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας το Σάββατο το κάνει δύσκολο για σας να ξεφύγετε από το κρεβάτι, πόσο μάλλον για να στολιστείτε και να βγείτε για καφέ έξω. Δημιουργήστε ένα άνετο και απλό περιβάλλον για τον εαυτό σας όπου κι αν πάτε. Κρατήστε το μπουκάλι του νερού γεμάτο αλλά το ημερολόγιό σας όσο το δυνατόν πιο άδειο. Μια ημέρα αποκατάστασης, κατά την οποία θα ακολουθήσετε τη ροή, είναι αυτό που σας χαρίζουν τα αστέρια. Εάν ξεκουραστείτε, ίσως να έχετε την ενέργεια να παρευρεθείτε σε ένα μπάρμπεκιου αργότερα το απόγευμα.

Η Κυριακή είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Ο Ήλιος πάει σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, και στον απέραντο ένατο Οίκο σας και σας καθοδηγεί σε μία πορεία προς την επέκταση. Τον προηγούμενο μήνα ίσως να εστιάζατε σθεναρά σε ένα στόχο, αλλά αυτή η ηλιακή στροφή σας βοηθά να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα φακό αμβλείας γωνίας. Εκμεταλλευτείτε την έμπνευση που περνά από μέσα σας και ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Θυμηθείτε, Τοξότες: Κάθε αίσθηση περιορισμού που αισθάνεστε είναι δικής σας επινόησης και μπορεί να ξεπεραστεί.

Αιγόκερως

Πετάτε κρυμμένοι, μακριά από τα ραντάρ, Αιγόκεροι; Η φευγαλέα ενέργειά σας μπορεί να σας εμποδίσει να κολλήσετε με μια χρήσιμη ομάδα φίλων. Το Σάββατο προσφέρει την εξαιρετική ευκαιρία να μπείτε στην παρέα και να ξεπεράσετε εκείνη την αδέξια φάση του σπασίματος του πάγου. Ενώ είναι αλήθεια ότι ο καλύτερος τρόπος να δείχνετε ενδιαφέροντες είναι να ενδιαφέρεστε, δώστε κάτι στους άλλους με το οποίο να μπορούν να δουλέψουν. Μοιραστείτε κομμάτια της δικής σας ζωή και αυτό θα σας επιτρέψει να βρείτε κοινό έδαφος. Αλλά επιλέξτε τους συντρόφους σας προσεκτικά.

Ξεκινώντας από την Κυριακή, θα προτιμήσετε την οικειότητα και όχι τη δημοτικότητα, καθώς ο Ήλιος βουτά στον Λέοντα και στον έντονο όγδοο Οίκο σας. Θα είστε σαν σειρήνες από τώρα μέχρι τις 23 Αυγούστου και οι υπάρχουσες σχέσεις θα μπορούσαν να γίνουν πολύ σοβαρές. Αυτή η ετήσια διέλευση μπορεί να φέρει μερικά βαριά συναισθήματα. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τιμήστε τα συναισθήματά σας ξοδεύοντας χρόνο στην επεξεργασία τους. Μπορεί να προσελκύεστε από μεταφυσικές ή μυστικιστικές διδασκαλίες τώρα. Λοιπόν… πού βάλατε τα ταρώ;

Υδροχόος

Με ποιου το μέρος είστε τέλος πάντων, Υδροχόοι; Το να παραμένετε η «Ελβετία» στα θέματα που προκύπτουν δεν είναι μια στρατηγική που κερδίζει αυτό το Σάββατο. Δείξτε την υποστήριξή σας στους ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό σας στα κακά και στα καλά. Ενώ μπορεί να διαφωνείτε μαζί τους ιδιωτικά, μπροστά στο κοινό είναι σημαντικό να παρουσιάσετε ένα ενωμένο μέτωπο. Η προθυμία σας να λάβετε θέση στα θέματα μπορεί να μην σας κάνει το πιο δημοφιλές άτομο εκεί έξω, αλλά θα σας κερδίσει τον σεβασμό της ομάδας σας.

Οι σχέσεις φτάνουν στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος εκτοξεύεται στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας των συνεργασιών μέχρι τις 23 Αυγούστου. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερο έρωτα, οικειότητα και αφοσίωση, αλλά μην ξεχνάτε το γεγονός ότι αυτά τα πράγματα χρειάζονται προσπάθεια. Το να είσαι σε σχέση είναι μια πνευματική δουλειά, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά σας είναι σαν καθρέφτες του αυθεντικού εαυτού σας. Και ο κανόνας για να το κάνετε να κρατήσει: Μην υποχωρείτε όταν αισθάνεστε ευάλωτοι!

Ιχθύς

Αρκετά ακούσατε τα συνεχή παράπονα κάποιου, Ιχθύες, έτσι, το Σάββατο, σταματήστε να γνέφετε συμπονετικά όταν μέσα σας θέλετε να ουρλιάξετε. Δεν βοηθάτε αυτό το άτομο με το να διασκεδάζετε τον λίβελό του. Πείτε την αλήθεια και δείξτε μια διαφορετική οπτική. Και αν έχετε μερικές συστάσεις για το πώς μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημά τους, δώστε τις συμβουλές σας. Μετά απ’ αυτό, η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο. Αλλάξτε το θέμα! Αν έχετε σκοπό να βγείτε το βράδυ του Σαββάτου, προσπαθήστε να έχετε μέτρο στο ποτό και ενυδατωθείτε με πολύ νερό.

Θα ξυπνήσετε με τη σωστή διάθεση την Κυριακή, όταν ο Ήλιος αλλάξει ταχύτητα, περάσει στον Λέοντα και αναπτερώσει τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας έως τις 23 Αυγούστου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε σε ημιμαραθώνιο μέσα στη ζέστη ή να γίνετε χορτοφάγοι, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας και να αποφασίσετε ποιες λειτουργούν καλά και ποιες όχι. Αν η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρείτε χρόνο για μαγείρεμα ή για άσκηση, αλλάξτε τις προτεραιότητές σας. Μην το σκέφτεστε ως στέρηση, αλλά ως προσπάθεια να γίνετε ο καλύτερος και ο δυνατότερος εαυτός σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments