Αθλητισμός

Ο Νοβίτσκι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Μάβερικς

Ο Νοβίτσκι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Μάβερικς
O Ντιρκ Νοβίτσκι υπέγραψε το συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Μάβερικς και θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ και την περίοδο 2018-19.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι υπέγραψε το συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Μάβερικς και θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ  και την περίοδο 2018-19 για να γίνει ο πρώτος στα χρονικά που αγωνίζεται επί 21 διαδοχικές σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Ο 40χρονος Γερμανός σούπερ σταρ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, έναντι πέντε εκατ. δολαρίων.

Ο Νοβίτσκι αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια την περασμένη σεζόν και είχε, κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του, 12 πόντους και 5.7 ριμπάουντ. Συνολικά στην πολυετή καριέρα του στην ομάδα του Ντάλας ο Γερμανός έχει σημειώσει 31.187 πόντους, έκτος στην ιστορία του ΝΒΑ, 232 μόλις πόντους πίσω από τον θρυλικό, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, και 149 πάνω από τον «βασιλιά», ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τη σεζόν 1998-99 ο Ντιρκ Νοβίτσκι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Μάβερικς, μετά την επιλογή του, από τους ίδιους, στο Νο9 του ντραφτ του 1998. Το 2011 ήταν η μεγάλη στιγμή για τους Μαβς, όταν με τη βοήθειά του κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Ο Νοβίτσκι είχε αναδειχθεί MVP, ενώ μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει την ομάδα του Ντάλας σε 15 παρουσίες στα πλέι οφ στις 20 συνολικά σεζόν του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments