Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την 55χρονη που χαράκωνε παιδιά – Καταριόταν γειτόνισσα επειδή γέννησε (vid)

Ανατριχίλα από την 55χρονη που χαράκωνε παιδιά – Καταριόταν γειτόνισσα επειδή γέννησε (vid)
Απίστευτη μαρτυρία από μια γειτόνισσα της 55χρονης που χαράκωνε τα παιδιά.

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων της 55χρονης από τα Άνω Λιόσια που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι γείτονες είχαν εδώ και καιρό κάνει γνωστές τις τάσεις της 55χρονης στην αστυνομία, αλλά εκείνη αρκούνταν απλά σε συστάσεις.

Τις εφιαλτικές στιγμές που αντιμετώπιζε καθημερινά περιγράφει μια γυναίκα η οποία ζούσε απέναντι από την 55χρονη. Συγκεκριμένα, όταν η γειτόνισσα της 55χρονης είχε γεννήσει και αντιμετώπιζε προβλήματα μετά τον τοκετό, εκείνη μούτζωνε και καταριόταν το μωρό από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της γυναίκας προκαλώντας φθορές.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.

Δείτε το βίντεο:

Στο Δρομοκαΐτειο – Εξετάσεις για τυχόν μεταδοτικό νόσημα

Για τις 25 Ιουλίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη της 55χρόνης γυναίκας που κατηγορείται ότι τραυμάτιζε μωρά σε εμπορικά κέντρα των Νοτίων Προαστίων.

Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση Πολιτικής Αγωγής τρεις μητέρες μικρών παιδιών που δέχθηκαν επίθεση, ενώ έγινε δεκτό αίτημα που υπέβαλαν ώστε να διενεργηθούν στην 55χρονη συμπληρωματικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Η γυναίκα, όπως ενημέρωσε το δικαστήριο αστυνομικός, βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο ΨΝ Δρομοκαΐτειο καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει νοσηλευόμενη στο ίδρυμα 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν και να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της.

Η 55χρόνη κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, κατηγορίες που αρνείται.

Τι φέρεται να είπε στο δικαστήριο

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments