Ελλάδα

Σωκράτης Κόκκαλης Junior: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο “αντίο”

Σωκράτης Κόκκαλης Junior: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο “αντίο”
Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών η οικογένεια και οι φίλοι στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη. Το παρόν δίνει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 34 ετών στο Κλίβελαντ. Γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, ο νεαρός σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, όπως και σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος μιλούσε για έναν άξιο άνθρωπο και κληρονόμο της οικογένειας.

Αυτή την ώρα πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη στη Μητρόπολη Αθηνών. Πλήθος πολιτικών, στενών φίλων της οικογένειας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου βρίσκονται ήδη στη Μητρόπολη με το κλίμα να είναι βουβό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του 34χρονου Σωκράτη. Παρών και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού επίσης στην Μητρόπολη προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Κόκκαλη. Μεταξύ αυτών, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι Σίνισα Γκόγκιτς, Πρέντραγκ Γκόγκιτς και Γιώργος Ανατολάκης.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Μαριάννα Λάτση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μιχάλης Σάλλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments