Ελλάδα

Έβρος: Τραγική κατάληξη – Βρέθηκε νεκρή η μητέρα και το ένα παιδί

Έβρος: Τραγική κατάληξη – Βρέθηκε νεκρή η μητέρα και το ένα παιδί
Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν καθώς η μητέρα και το μικρότερο παιδί στον Έβρο εντοπίστηκαν νεκροί από την τουρκική ΕΜΑΚ.

Η τουρκική ΕΜΑΚ, εντόπισε τις σορούς της μητέρας της μητέρας και του μικρότερου από τα τρία παιδιά που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Έβρο.

Η γυναίκα με τα τρία παιδιά της είχαν χαθεί, όταν η βάρκα στην οποία μετέβαιναν στο Έβρο ποταμό ανετράπη.

Οπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο παιδιών, του 7χρονου Αχμέτ Εσάτ και του 5χρονου Μεσούτ συνεχίζονται πυρετωδώς.

Ο πατέρας της οικογένειας διασώθηκε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες και από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τις αρχές ότι αγνοείται η γυναίκα και τα τρία παιδιά του. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Θουρίου.

«Το όνομά μου είναι Μουράτ Ακτσαμπάι. Η σύζυγός μου είναι η Χατίτζε Ακτσαμπάι. Και οι δύο είμαστε δάσκαλοι. Όταν περνούσαμε τον ποταμό Έβρο, η βάρκα μας ανατράπηκε στη μία της 18ης Ιουλίου 2018. Η σύζυγός μου και τα τρία παιδιά μου, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι ετών χάθηκαν στο ποτάμι. Ως πατέρας ικετεύω τον ελληνικό λαό και τις ελληνικές αρχές. Σας παρακαλώ μην σταματήσετε την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», είχε δηλώσει ο σύζυγος και πατέρας στο euronews.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments