Αθλητισμός

Αποφασισμένος ο Μαρινάκης να το γυρίσει – “Μάχη” για τον βράχο της άμυνας

Αποφασισμένος ο Μαρινάκης να το γυρίσει – “Μάχη” για τον βράχο της άμυνας
Ο Ολυμπιακός δείχνει απογοητευτική εικόνα, αλλά ο Μαρινάκης είναι έτοιμος για μεταγραφή που θα αλλάξει το κλίμα.

Ο Ολυμπιακός είναι απογοητευτικός έως τώρα στα φιλικά που έχει δώσει με… αποκορύφωμα τη χθεσινή τεσσάρα από τη Γκενκ. Ένα πρόσωπο πολύ κακό για τους ερυθρόλευκους, που όσο κι αν δεν έχει κάποια… ουσία, αφού πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, δεν παύει να είναι δείγμα γραφής για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα μεταγραφές, όπως δείχνει η εικόνα του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοιάζει αποφασισμένος τις τελευταίες ώρες για να… γυρίσει το κλίμα. Και φυσικά, για να ενισχύσει την ομάδα του και να δει διαφορετικό πρόσωπο.

Εκεί που χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι στην άμυνά του, αφού φαίνεται πως ο Μαρτίνς δεν μπορεί να βρει λύση με το υλικό που έχει στα χέρια του.

Στον Ολυμπιακό αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό ηγέτη και μετά τα χθεσινά τέσσερα γκολ της Γκενκ ήρθε στην επικαιρότητα εκ νέου το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να έρθει και να δώσει λύση στο πρόβλημα και στον Ολυμπιακό δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν μια υπόθεση η οποία ωστόσο έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments