Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιος που βάζει φρένο στο ερωτικό σου ενδιαφέρον, μπορεί να σε κάνει να θέλεις να πάρεις τα βουνά σήμερα. Φοβάσαι πως κινδυνεύει η ελευθερία σου, αν συνεχίσεις να είσαι στη σχέση σου,αλλά φρόντισε να μην τραβήξεις το βύσμα απ’αυτό το ειδύλλιο. Αφιέρωσε χρόνο να επανεκτιμήσεις τις υποθέσεις σου. Μπορεί να μην είσαι μεθυσμένη από έρωτα στην κυριολεξία, αλλά τα θερμότερα συναισθήματα μπορούν να προκαλέσουν στο μυαλό σου μέθη. Μην κάνεις τίποτα μέχρι να καθαρίσει η ομίχλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να συνεχίσεις να ερευνάς μια κοντινή σου σχέση, αλλά η σκέψη πως θα χάσεις την ατομικότητά σου, σε τρομάζει. Υπάρχει τρόπος ν’αφήσεις αυτό το ερωτικό ειδύλλιο ν’ανθίσει, χωρίς να έχεις ήδη καταρεύσει από την προσπάθεια να βρίσκεσαι γύρω από κάποιον, επειδή φοβάσαι πως θα εξαφανιστείς; Φυσικά υπάρχει. Αλλά συνέχισε να ψάχνεις για κρυφά κίνητρα, αν νιώσεις πως προέρχονται από τον εραστή σου. Το να συνειδητοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι αυτό που έχει πρωταρχική σημασία. Γιατί δεν αποτρέπει μια σχέση, επειδή είναι δύσκολο να την καταλάβεις από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καινούργια σχέση, πάντα είναι όμορφη στην αρχή. Αλλά όταν αυτή η μυρωδιά του νέου εξαφανίζεται, είναι και η στιγμή για ν’αποφασίσεις αν αξίζει να συνεχίσεις. Μπορεί να θυμηθείς μερικές παλιές ερωτικές αναμνήσεις σήμερα, αναδρομές από άσχημες καταστάσεις που μπορεί -ή όχι – να τις έχεις αναλύσει μέσα σου. Δες αν η τωρινή ερωτική σου σχέση, θα σου δώσει κάποια μαθήματα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεχάσεις το παρελθόν για να αγκαλιάσεις το παρόν και το μέλλον. Θα νιώσεις μεγάλη αγαλλίαση, όταν τελικά μπορέσεις ν’αποφύγεις, αυτό που δεν εξυπηρετεί πλέον τον παθιασμένο σκοπό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν οι ανάγκες του εραστή σου, χρειάζονται τη βοήθεια ή την υποστήριξή σου, δεν είναι δική σου δουλειά να του κάνεις διάλεξη, ούτε να προσπαθήσεις ν’ αναλάβεις τον έλεγχο. Με την παρουσία σου και μόνο δίπλα του, σημαίνει πως τον βοηθάς να νιώσει το δικό σου φως, όταν αυτός είναι μέσα στη μαυρίλα. Είναι η ήπια ενέργεια που έχεις και που τον καταπραΰνει ή είναι η ηρεμία και η ησυχία που εκπέμπεις, όταν ο συναισθηματικός του κόσμος, του φαίνεται χαοτικός. Δώσε προσοχή σ’αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου, κάνοντάς του ερωτήσεις και στη συνέχεια ακούγοντας τις απαντήσεις του. Αυτή είναι η πραγματική αγάπη.

ΛΕΩΝ

Ό,τι κινήσεις κάνεις σήμερα στα ερωτικά σου, θα έχουν επιπτώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόσεξε να μην ξεχαστείς στις αισθησιακές σου απαιτήσεις, γιατί αν συνεχίσεις να παίρνεις, δε θα μπορέσεις ποτέ, να δώσεις. Πρόκειται για τη στιγμή που θα πρέπει να ενηλικιωθείς, ενώ εσύ θέλεις να παιδιαρίζεις και να εξημερώσεις την υπερβολική σου αυτοπεποίθηση, όταν πάθει αμόκ. Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε προκαλούν να παραβλέψεις τις ανάγκες του εραστή σου. Η σχέση σας είναι πολύτιμη για να τελειώσει, από την απροσεξία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αναμνήσεις από μια υπέροχη ερωτική υπόθεση, πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια, συνεχίζουν να σε παρακινούν να κινηθείς σε παρόμοιες ερωτικές καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Όσο όμορφες κι αν ήταν εκείνες οι εποχές, τώρα είσαι διαφορετική και οι σχέσεις σου πρέπει να είναι ανάλογες. Γνωρίζοντας τί χρειάζεται πραγματικά η καρδιά και το μυαλό σου – και όχι μόνο τι θέλει το σώμα σου- είναι το σημάδι ενός εξελιγμένου ατόμου. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τί έχει σημασία τώρα, σε αντίθεση μ’ αυτά που αισθανόσουν όταν ήσουν νεότερη, πιο χαζή και γεμάτη παρορμητικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αν χρειαστεί να βοηθήσεις σε κάτι τον εραστή σου, φρόντισε να είσαι εξυπηρετική κι όχι παρεμβατικά επίμονη. Μπορεί να λειτουργείς μ’αυτό τον τρόπο, από συναισθηματική ανασφάλεια και ο ενθουσιασμός σου, να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από ότι λύσεις στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου, δεν είναι υπάλληλός σου. Να είσαι πρόθυμη να τον εξυπηρετήσεις, αλλά μη γίνεις πιεστική. Το να ξεχωρίζεις αυτή τη διαφορά, όπως και το να περιμένεις να σου ζητηθεί βοήθεια, είναι η τωρινή σου αποστολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σου σχέση, μπορεί να σ’ ενοχλήσει σήμερα, σε κάτι που έχει σχέση με τα οικονομικά. Αν είσαι σφιχτά οικονομικά, δε χρειάζεται ν’αναλάβεις τίποτα. Στην πραγματικότητα, μην αφήσεις την οικονομική σου κατάσταση, να δυσκολέψει τη συμμετοχή σου στον έρωτα αυτή τη στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δώσεις το χρόνο σου, την υπομονή, την παρουσία σου και τη χαρά σου. Μην ανακαλέσεις τα παθιασμένα σου σχέδια, γιατί νομίζεις ότι ο αγαπημένος σου θέλει τα μετρητά σου, όταν αυτός, θέλει απλά την καρδιά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βαθιά χαραγμένες αναμνήσεις από μια ερωτική σχέση του παρελθόντος, θα μπορούσαν να είναι ακόμα μέσα στην καρδιά σου. Είναι προς τιμήν σου, που είσαι ανοιχτή στα μαθήματα που η ερωτική σου ζωή, έχει να σε διδάξει. Και είσαι πρόθυμη να εργαστείς, για να ενημερωθείς πλήρως, για ό,τι επηρεάζει υποσυνείδητα το μυαλό και την καρδιά σου. Η ικανότητά σου να είσαι συναισθηματικά ευάλωτη, σου επιτρέπει να συνεχίσεις να είσαι μ’ αυτόν που αγαπάς, παρά την αντίστροφη ονειροπόληση που περιστασιακά διαταράζει τη χαρά σου. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων, σε οδηγεί σε ισχυρές θετικές αλλαγές τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία σου για να διασαφηνίσεις την ερωτική σου ζωή, είναι πραγματικά έντονη σήμερα. Δεν μπορείς όμως να εξαναγκάσεις τις απαντήσεις να έρθουν, αν αυτές δεν είναι ακόμα έτοιμες. Μπορεί να μην είσαι καν σίγουρη, για το τί θέλεις από τον έρωτα, αυτή τη στιγμή και αυτό σε κάνει να κινδυνεύεις από μια ασυνείδητη ύπαρξη, ψυχολογικής σύγχυσης. Μην κάνεις αυθόρμητες σκέψεις, ενώ οι συνθήκες της ερωτικής σου ζωής είναι σε εξέλιξη. Στα ερωτικά θέματα , φρόντισε να εμπιστευθείς την φυσική, παθιασμένη διαδικασία της εξέλιξης της αγάπης αυτή τη στιγμή, γιατί εξελίσσεται, στον δικό της χρόνο και χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι σοφή και η ικανότητά σου να κατανοείς τον εαυτό σου είναι σημαντική για σένα, ειδικά στο πλαίσιο της ερωτικής σου ζωής. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να επανεξετάσεις, αν βρίσκεσαι σ’αυτή τη σχέση επειδή θέλει πραγματικά αυτός που αγαπάς, να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σου ή αν σε χρησιμοποιεί με κάποιο τρόπο. Βεβαιώσου ότι ο εραστής σου είναι ακριβοδίκαιος και δεν κάνεις εσύ όλη τη δουλειά στη σχέση σας. Μην αναλάβεις πια το φορτίο κάποιου άλλου, επειδή μια καλή σχέση, είναι εκείνη που η αρμονία και η ισορροπία εμφανίζονται πολύ πιο συχνά.

ΙΧΘΥΕΣ

Έλεγξε σήμερα τις ερωτικές σου προσδοκίες, γιατί αν είναι υψηλές, μπορεί να καταλήξεις ν’ απογοητευτείς. Αν σταματήσεις να πιέζεσαι αδικαιολόγητα, θ’αφήσεις στον έρωτα χώρο, για να αναπτυχθεί μ’ ένα φυσικό και αβίαστο τρόπο. Προσάρμοσε τη στάση σου συνειδητά, έτσι ώστε να είσαι δίκαιη και ισορροπημένη στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προκλητικά ερωτικά σου θέματα. Δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις, παραδοχές ή συναισθηματικά παιχνίδια, από δω και πέρα. Ακολούθησε αυτή τη συμπεριφορά και ο εραστής σου, θα εμπνευστεί και θ’ακολουθήσει το παράδειγμά σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments