Ζώδια

Αντίθεση Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24/7: Η ουτοπία του Έρωτα

Αντίθεση Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24/7: Η ουτοπία του Έρωτα
Την Τρίτη 24/7, έρχονται ερωτικές και οικονομικές απογοητεύσεις και εξαπατήσεις... Δες τι πρέπει να προσέξεις…

ΚΡΙΟΣ Κάποια λάθη σου θα προκαλέσουν αναποδιές στη καθημερινότητα και στην εργασία σου! Φρόντισε επιμελώς το σώμα σου και μην κάνεις τώρα αλλαγές στην εμφάνιση σου! ΤΑΥΡΟΣ Βάλε τέλος στις εξιδανικεύσεις στον ερωτικό τομέα και μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Μείνε προσγειωμένος γιατί πολλές από τις ερωτικές σου προσδοκίες είναι εξωπραγματικές! ΔΙΔΥΜΟΣ Μην επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει γιατί ακόμα ελπίζεις. Η οικογένεια σου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. ΚΑΡΚΙΝΟΣ Έρχονται αποκαλύψεις για ψέματα, κουτσομπολιά και μυστικά, που δεν είχες φροντίσει να διαφυλάξεις σωστά! Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες και απέφυγε ανούσιες μετακινήσεις. ΛΕΩΝ Βάλε τέλος σε ψευδαισθήσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή! Απαιτείς παραπάνω από όσα μπορείς να έχεις στον έρωτα και επιπλέον κάνεις πολλά ανούσια έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις, ακόμα και με επίπονο τρόπο, πως οι προσδοκίες και οι ελπίδες σου, ήταν απλά ψευδαισθήσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος! ΖΥΓΟΣ Σε χαρακτηρίζουν κρίσεις θλίψης και μελαγχολίας, χωρίς κανένα λόγο. Ένας παρασκηνιακός έρωτας, σε απογοητεύει! ΣΚΟΡΠΙΟΣ Προετοιμάσου σε φιλικό τομέα αλλά κυρίως σε νέες γνωριμίες, για απογοητεύσεις και «απότομη προσγείωση»! Περιόρισε τις προσδοκίες σου άμεσα. ΤΟΞΟΤΗΣ Βάζεις εξωπραγματικούς και απατηλούς επαγγελματικούς στόχους, με αποτέλεσμα, την απογοήτευση! Λάθος συμπεριφορές σε εκθέτουν και χαλούν την εικόνα που μέχρι τώρα είχες φτιάξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πες όχι στην υπεραισιοδοξία, ιδίως για επαφές και μετακινήσεις, γιατί θα προσγειωθείς απότομα. Απέφυγε ταξίδια και νέες γνωριμίες! ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα και χρήμα και αν δεν μείνεις προσγειωμένος, θα απογοητευτείς από τα αποτελέσματα! ΙΧΘΥΣ Γκρεμίζονται κάποια όνειρα σου στον συντροφικό τομέα, λόγω της τάσης σου να εξιδανικεύεις πρόσωπα και σχέσεις! Παρέμεινε ερωτικά έντιμος!

Πηγή: oroskopos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments