Ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κι όμως, είναι εφικτό να είστε αποδοτικοί και να μην σας λείψει η χαρά στην πορεία! Η καλή σας διάθεση θα σώσει τη σημερινή μέρα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη για να σπάσετε τις έντονες ατμόσφαιρες! Δεν αποκλείεται κάποιοι να σοκαριστούν από το πνεύμα σας, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική κάθε παρέμβασή σας.

Ο δημιουργικός χορός ανάμεσα στην αρμονική Αφροδίτη και τον διαισθητικό Ποσειδώνα, επιτρέπει ακόμη και ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, για να περάσετε παραγωγικό χρόνο με συναδέλφους ή να πάτε νωρίτερα στο μάθημα γιόγκα.

 Ταύρος

Σήμερα χρειάζεστε επιβεβαιωτικές, συνεργατικές ανάσες! Η αποπροσανατολιστική αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον εαυτό σας και τις διεκδικήσεις σας.

Από τη μία πλευρά δεν θα θέλετε να φανείτε πιεστικοί, από την άλλη θα σας απασχολεί η διατήρηση των κεκτημένων σας. Για να αντιμετωπίστε τους φόβους σας άρτια και με επικοινωνιακή διάθεση, αρκεί να αρνηθείτε με ευγένεια να ξεπεράσετε τα όριά σας.

Δίδυμοι

Ας έχετε προμηθευτεί χαρτομάντιλα ενώ θα πηγαίνετε στη δουλειά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο σε κάποια άτομα που θα έχουν ανάγκη να μιλήσουν. Το συναίσθημα θα ξεχειλίζει, εξαιτίας της αντίθεσης ευαισθησίας της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Να θυμάστε ότι η κατανόηση έχει πολλές μορφές, άρα μπορεί να εκφραστεί με μια ουσιαστική ακρόαση. Δεν χρειάζεται να δώσετε συμβουλές, αρκεί μόνο να μην είστε επικριτικοί και παρόντες.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε σε πολλά επίπεδα τη συμπάθεια όσων σας ενδιαφέρουν, χάρη στη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον τομέα σας της επικοινωνίας. Το χάρισμά σας στο φλερτ θα είναι στο ζενίθ, γι’ αυτό περάστε χρόνο με τα άτομα του έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Αφού θα έχετε καταφέρει τον στόχο σας, προσέξτε να μην χάσετε την εστίασή σας για τους απώτερους στόχους… Η οικοδόμηση του μέλλοντός σας πρέπει να είναι το ζητούμενο!

Λέων

Η οξυδερκής ιδιοσυγκρασία σας είναι σε θέση να ξεχωρίσει κάτι γνήσιο από ένα επίπλαστο, που θα μείωνε κατά πολύ τα κριτήριά σας! Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε τον εαυτό σας να συγκρατηθεί σήμερα, υπό τη συνάντηση της σαγηνευτικής Αφροδίτης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον τομέα σας της πολυτέλειας. Το σύμπαν ευνοεί μια κίνηση που θα γίνει με σύνεση, όχι τα καπρίτσια! Φροντίστε να σας είναι απόλυτα απαραίτητο κάτι, πριν πατήσετε το κουμπί της παραγγελίας στην οθόνη σας!

Παρθένος

Θα μειώνατε τη λάμψη σας προκειμένου να φωτιστεί κάποιος άλλος; Όχι σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Η διαφωτιστική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να κατευνάσετε λίγο την συνεχώς υποχωρητική ιδιοσυγκρασία σας για να διατηρήσετε τη γαλήνη. Δικαιούστε να παραδεχθείτε ότι νιώθετε απογοητευμένοι, ακόμη και ότι σας εκμεταλλεύτηκε κάποιος για να αναρριχηθεί. Φροντίστε να του δηλώσετε ξεκάθαρα τι μπορείτε να ανεχτείτε και τι όχι.

Ζυγός

Πόση ένταση είστε ικανοί να αντέξετε, παρά τα τόσο διευρυμένα όρια που διαθέτετε; Με την ευγενική Αφροδίτη που σας κυβερνά, να συναντά σήμερα τον Ποσειδώνα της κατανόησης, ίσως κάποιοι να καταφέρουν να σας αποδιοργανώσουν! Ένα «παράταιρο» άτομο είναι αρκετό για να διαβρώσει την υπομονή και την ισορροπία σας, που έχετε κατακτήσει με πολύ κόπο. Επειδή η ατμόσφαιρα μπορεί να θολώσει την οπτική σας, συζητήστε τους προβληματισμούς σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Μήπως πιέζετε τον εαυτό σας να συγκρατηθεί ως προς τα συναισθήματά σας για ένα ιδιαίτερο άτομο ή ένα πρώην ταίρι; Η σημερινή συνάντηση της ερωτικής Αφροδίτης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον τομέα σας του ρομάντζου, μπορεί να σας δείχνει μόνο τα θετικά μιας τέτοιας κίνησης. Ποτέ δεν ξέρετε ποιο άτομο θα είναι το τέλειο ταίρι για εσάς, αν δεν κάνετε την προσέγγιση… Από την άλλη πλευρά, φροντίστε να έχετε πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης για να χειριστείτε κάθε ενδεχόμενο!

Τοξότης

Η διαίσθησή σας θα είναι σήμερα πιο οξυμένη από κάθε άλλο εργαλείο της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Τοξότες! Αξιοποιήστε τη, για να δείτε με διαύγεια αν οι αποφάσεις σας θα γίνουν κατανοητές και θα τύχουν της στήριξης των δικών σας ανθρώπων. Η δημιουργική Αφροδίτη θα συγκρουστεί με τον αποδοτικό Ποσειδώνα, δίνοντάς σας πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία απ’ όσα βλέπει το μάτι… Ανταλλάξετε απόψεις με εκείνα τα άτομα που έχουν ανάλογες εμπειρίες, οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν πολύτιμες!

Αιγόκερως

Σας είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τον εργασιακό σας οίστρο και να ξεχάσετε τον εαυτό σας. Όμως, η σημερινή συνάντηση της αισθησιακής Αφροδίτης με τον συναισθηματικό Ποσειδώνα, θα αφυπνίσει τη διάθεσή σας να εντάξετε περισσότερη ανεμελιά στην καθημερινότητά σας. Θα είναι η τέλεια επιλογή να χαρίσετε όλη τη μέρα στον εαυτό σας – αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε να κάνετε διαλείμματα που θα ενεργοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας. Επιστρέφοντας στα καθήκοντά σας, θα νιώθετε πιο ανανεωμένοι και παραγωγικοί!

Υδροχόος

Με τη σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα να φωτίζει τον τομέα σας της δουλειάς και των χρημάτων, η διάθεσή σας θα είναι να βουτήξετε μέσα στα δημιουργικά σας εγχειρήματα! Μην αρκεστείτε στη συνήθη σειρά και προσέγγιση, τολμήστε να κάνετε εναλλαγές που θα προκαλέσουν τη φαντασία σας. Ανταλλάξτε ιδέες με συνεργάτες, ποτέ δεν ξέρετε ποια θα έχει την προοπτική να πάρει άμεσα σάρκα και οστά.

Ιχθύες

Η προσωπική σας φροντίδα θα είναι το ζητούμενο της μέρας, καθώς η ακτινοβόλα Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Πρέπει να θυμηθείτε τις υποσχέσεις ευημερίας του εαυτού σας, αφήνοντας στην άκρη την αναζήτηση της τελειότητας ή το αν νιώθετε άβολα με κάποια πράγματα. Σηκώστε τη σημαία της αγάπης για εσάς τους ίδιους, φέρτε πιο κοντά σας τους θετικούς ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αναζητήστε αυτούς που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την ενέργεια και τη δύναμή σας… Θέστε τα δικά σας κριτήρια ομορφιάς και ευεξίας, που δεν θα περιλαμβάνουν συγκρίσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments