Αθλητισμός

Προτάθηκε και αρέσει ο Μάντσον στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε και αρέσει ο Μάντσον στον Ολυμπιακό
Μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός αναζητά τον μελλοντικό του χαφ.

Ο Ολυμπιακός μετά το ναυάγιο με τον Αράο αναζητά διακαώς χαφ προκειμένου ο Μάρτινς να έχει στη διάθεση του έναν επιπλέον παίκτη για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Λουκέρνη από την Ελβετία.

Ο Μάρτινς ήθελε πολύ τον Βραζιάνο στον Πειραιά και όλα έδειχναν έτοιμα για το οριστικό deal, αφού η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τα είχε βρει σε όλα με την Φλαμένγκο για τη μεταγραφή του παίκτη στο λιμάνι. Όμως, την τελευταία στιγμή, οι μάνατζερ που χειρίστηκαν την υπόθεση άλλαξαν τις απαιτήσεις οι οποίες είχαν συμφωνηθεί και κάπως έτσι το κεφάλαιο Αραό έκλεισε μια για πάντα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής).

Ουσιαστικά λοιπόν ο Αράο “κρέμασε” τον Μάρτινς, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να υπολόγιζε πολλά πάνω του και μετά τα συνεχή κακά αποτελέσματα της ομάδος ψάχνει απεγνωσμένα μια λύση η οποία πρέπει να έρθει γρήγορα.

Η λύση πιθανώς να έρθει και από την εγχώρια αγορά. Και ποιος είναι αυτός που προβάρει τα ερυθρόλευκα; Ο Μάντσον του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος μέσος, προτάθηκε και φαίνεται να αρέσει στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης, ο οποίος δεσμεύεται με τον Ατρόμητο έως το 2020 είχε προσελκύσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον των “μεγάλων” της Ελλάδας λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων, αλλά οι Περιστεριώτες πρόλαβαν και επέκτειναν το συμβόλαιό του.

Τα τελευταία 24ωρα κρίνονται κρίσιμα λοιπόν γιατί ο Ολυμπιακός στη θέση του χαφ “πονά” εδώ και αρκετό καιρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments