Αθλητισμός

Ποιο “4αρι”; Με γκαρντ είναι τρελαμένος ο Πασκουάλ – Του δίνει ρόλο βασικού

Ποιο “4αρι”; Με γκαρντ είναι τρελαμένος ο Πασκουάλ – Του δίνει ρόλο βασικού
Αυτός ο παίκτης έχει πάρει το... μυαλό του Πασκουάλ.

Από τη στιγμή που ο Μάρκους Ντένμον αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” έχουν βγει στην αγορά για να πάρουν και ένα παίκτη στη θέση “4” που θα πάρει τον ρόλο που άφησε ο Σίνγκλετον. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά θα κλείσουν το ρόστερ τους και θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο και τη γραμμή των ψηλών.

Ωστόσο, το μεταγραφικό… άγχος του Τσάβι Πασκουάλ αυτές τις μέρες δεν έχει να κάνει με τον ψηλό που θα αποκτήσει η ομάδα του, αλλά με ένα… γκαρντ. Και συγκεκριμένα με τον Ματ Λοτζέσκι. Ο Καταλανός επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Αμερικανού στο ρόστερ και το έχει τονίσει στη διοίκηση.

Το συμβόλαιο του Λοτζέσκι έχει λήξει, αλλά ο Παναθηναϊκός του έχει στείλει… μήνυμα να τον περιμένει. Και αν αποφασίσει να τον κρατήσει, δεν θα δυσκολευτεί. Και όλα δείχνουν πως θα τον κρατήσει.

Ο Πασκουάλ έχει… τρέλα με τον Λότζο. Όχι μόνο επειδή είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που διαθέτει και φυσικά από τους καλύτερους που υπάρχουν. Αλλά γιατί κάνει μέσα στο γήπεδο πολλές δουλειές, είναι παίκτης ομάδας και συγκεντρωμένος στον απόλυτο βαθμό σε ό,τι κι αν του ζητάει ο προπονητής του. Η παρουσία του στους περσινούς τελικούς έδειξε πόσο χρήσιμος είναι σε πολλούς τομείς και ο Πασκουάλ θα τον κρατήσει στο ρόστερ του γιατί τα στοιχεία του… σπανίζουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments